Κρίσιμο ραντεβού για την Κ-17

Ο πρώτος φετινός αγώνας της Κ-17 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αύριο στις 12:00 κόντρα στον Παναιτωλικό, είναι και ένας από τους κρισιμότερους, αφού η ομάδα του Τάσου Θέου θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την παρουσία της στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Οι νεαροί «κίτρινοι» απέχουν ένα βήμα από το να κατακτήσουν μαθηματικά μία θέση στο «τοπ 2» του ομίλου τους και να δηλώσουν έτσι παρόντες στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος. Για να το πετύχουν, όμως, καλούνται να κερδίσουν τον 3ο της κατάταξης, Παναιτωλικό, κρατώντας τον σε απόσταση ασφαλείας.

Μια ενδεχόμενη νίκη, άλλωστε, θα αποτελέσει το καλύτερο τονωτικό για τον Άρη ενόψει των δύο αλλεπάλληλων αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη εβδομάδα, από τις οποίες και θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου (οι «κίτρινοι» είναι αυτή την στιγμή 2οι, απέχοντας 2 βαθμούς από την κορυφή).

Στην αυριανή συνάντηση με τον Παναιτωλικό, ο Τάσος Θέος θα έχει περισσότερες επιλογές από ό,τι στα προηγούμενα ματς, αφού ο Φούσκας εξέτισε την ποινή του, ο Χατζηνικολάου τον τραυματισμό του, ενώ στη διάθεση του προπονητή του τέθηκε και ο Ιγνατίδης, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση.

To Top