Κρίσιμο ραντεβού με Καστίγιο, όλα ανοιχτά…

ΚΑΣΤΙΓΙΟ-ΠΑΝ1

Πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα στην υπόθεση του Νέρι Καστίγιο, στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ.
Στο Κλεάνθης Βικελίδης αναμένεται να συναντηθούν ο ατζέντης και αδερφός του 28χρονου διεθνή Μεξικανού, ο Άλεξ Καστίγιο που ταξίδεψε από την Αθήνα και οι Θανάσης Αθανασιάδης, Αντώνης Ζαμπέτας.

Βασικό θέμα συζήτησης τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο Καστίγιο από την παρουσία του στον Άρη. Όλα είναι ανοιχτά σε ότι αφορά το μέλλον του 28χρονου επιθετικού στον κιτρινόμαυρο σύλλογο, με δεδομένο το μεγάλο ποσό της οφειλής (όλο το φετινό συμβόλαιο δηλαδή 550.000 ευρώ…). Την ίδια ώρα, είναι επίσης, δεδομένο ότι ο Άρης δεν μπορεί να «σηκώσει» ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο με τα σημερινά, ακόμη και με τα… προηγούμενα δεδομένα. Ο Καστίγιο διατηρεί, όπως είναι εύλογο το δικαίωμα της προσφυγής…

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα του μεξικάνικου “Radio Formula” που στηρίχθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει ο αντιπρόεδρός της Πατσούκα, Αντρές Φάσι, από το Κανκούν του Μεξικό όπου διεξήχθη το ντραφτ για το πρωτάθλημα της χώρας, τονίστηκε ότι μέχρι αύριο Παρασκευή αναμενόταν να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της μεταγραφής του Καστίγιο στην Πατσούκα για τρία χρόνια!

To Top