ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρίσιμο ραντεβού σήμερα Γουλιέλμου – Μποχωρίδη, όλα είναι ανοικτά!

Στη σημερινή συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γουλιέλμο και τον Λευτέρη Μποχωρίδη είναι πολύ πιθανό να κριθεί το μέλλον του παίκτη, εντός ή εκτός Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Έχει καθοριστεί ραντεβού ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και τον αρχηγό της ομάδας. Τα δεδομένα έχουν ήδη αναλυθεί. Ο Μποχωρίδης δεν πλήρωσε το μπάι άουτ για να μείνει ελεύθερος, όπως έπρεπε να κάνει μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία, αυτόματα το συμβόλαιό του τέθηκε και πάλι σε ισχύ για τη νέα σεζόν και εσχάτως ο παίκτης ζήτησε να φύγει από τον Άρη για να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Οι κίτρινοι από τη στιγμή που ο παίκτης είναι πληρωμένος και δεν έχει δικαίωμα προσφυγής και δεν υπάρχει συγκεκριμένο μπάι άουτ πλέον, θέλουν οικονομικά ανταλλάγματα.

Εκεί ξεκινάει η διαπραγμάτευση με τον παίκτη, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να δώσει χρήματα.

Ο Μποχωρίδης απέχει από τις προπονήσεις από τα τέλη της προηγούμενης βδομάδας με εντολή του εκπροσώπου του Νίκου Λώτσου, όπως ο ίδιος δήλωσε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις.

Στη σημερινή συνάντηση θα επιχειρηθεί και από τις δύο πλευρές να βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί τους πάντες. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η λύση αυτή να είναι και η παραμονή του παίκτη στο ρόστερ, αν και είναι γεγονός πως αυτό συγκεντρώνει σήμερα λίγες πιθανότητες.

To Top