ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κρίσιμο συμβούλιο στον ΕΣΑΚΕ, ο Άρης οφείλει να καταθέσει προτάσεις και να υπερασπιστεί τις θέσεις του

Συνεδριάζει σήμερα ο ΕΣΑΚΕ πρώτη φορά υπό την προεδρία του νέου προέδρου, Μιχάλη Μελλή και στο συγκεκριμένο συμβούλιο θα συζητηθούν θέματα που ίσως αλλάξουν τις ισορροπίες του επόμενου πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός θα πάει με πρόταση να υπάρχουν έξι ξένοι με επιλογή της κάθε ομάδας από που θα προέρχονται αυτοί, ζητώντας να καταργηθεί το 4+2 που υπάρχει σήμερα (4 μη Ευρωπαίοι – 2 κοινοτικοί).

Επίσης έχουν προκύψει θέματα που αφορούν την λειτουργία του ίδιου του πρωταθλήματος, καθώς δεν υπάρχει συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για χορηγία, κάτι που “πληγώνει” κυρίως τις μη εμπορικές ομάδες.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η στάση που θα κρατήσει ο Άρης αλλά και ενδεχόμενες προτάσεις που θα κάνει, καθώς υπάρχουν ζητήματα και με το πρόγραμμα των αγώνων και με το σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ και φυσικά το μεγαλύτερο από όλα που είχε θέσει ο ίδιος ο Νίκος Λάσκαρης, το μέλλον της ΚΕΔ.

Είναι ζητήματα που θα πρέπει να θέσει ο Άρης σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ. Αν είναι να γίνουν αλλαγές, θα πρέπει να γίνουν τώρα και όχι μέσα στη χρονιά, όταν και πάλι θα ακούγονται παράπονα…

To Top