ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κρίσιμο το διάστημα διακοπής για τους απόντες, ποια είναι τα δεδομένα!

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Άρης και ο Γιάννης Καστρίτης θα περιμένει στο διάστημα της διακοπής να δει ποιους θα έχει στη διάθεσή τους για την επανέναρξη!

Δεν είναι όμως μόνο η απουσία του Τζέιμς Κέλι. Ο Σταύρος Σχίζας είναι εκτός από την προετοιμασία και δεν υπάρχουν προϋποθέσεις επιστροφής του στη δράση. Πρόσφατα ο Γιάννης Σιδηροηλίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το διάστημα αποκατάστασης, ενώ ο Στέλιος Πουλιανίτης θα επιδιώξει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες. Γι’ αυτούς τους λόγους, ο Άρης δεν συμπληρώνει ούτε δεκάδα, για τους ίδιους επιστράτευσε στον αγώνα με τον Ιωνικό τον 17χρονο Νίκο Γεροκώστα και τον 16χρονο Φίλιππο Τσαχτσίρα.

Όμως, όσο υπάρχουν μόλις 8 παίκτες στην ομάδα και σίγουρα δεν μπορεί να βγει η  χρονιά έτσι πάντα υπάρχει η επιλογή και η δυνατότητα ενίσχυσης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης υπό συνθήκες.

Τέλος, οι παίκτες πήραν ανάσες χθες, θα προπονηθούν μέχρι Παρασκευή και το σαββατοκύριακο εκτός απροόπτου θα είναι ελεύθερο.

 

To Top