ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίσιμο 24ωρο για στόπερ στον Άρη – Οι αναζητήσεις και ο Αηδόνης

Ο Άρης βρίσκεται σε ένα κρίσιμο 24ωρο σε ότι αφορά την απόκτηση ενός στόπερ πριν τα παιχνίδια με την Αραράτ Αρμένια. 

Η Ευρωπαϊκή λίστα έχει μόλις έναν κεντρικό αμυντικό, τον Φαμπιάνο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης έχει δικαίωμα δύο αλλαγών μέχρι και 24 ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι.

Ο Μπράμπετς δεν θα είναι σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι με την Αραράτ. ενώ είναι που δύσκολο να αγωνιστεί και στην ρεβάνς, οπότεθα επισπευτεί η απόκτηση νέου στόπερ.

Η περίπτωση που απασχόλησε τον Άρη είναι αυτή του Λίντσεϊ Ρόουζ, που επανήλθε στο προσκήνιο, καθώς ούτε χρόνο προσαρμογής θα χρειαστεί, ενώ επίσης κάνει κανονικά προετοιμασία με την Λέγκια Βαρσοβίας, που δεν τον υπολογίζει. Το αν θα γίνει τελικά κίνηση ή όχι, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Ρόουζ, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει στη λίστα του κι άλλους παίκτες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση, αν τελικά ο Άρης κάνει άμεσα την κίνηση για στόπερ, θα πρέπει να την ολοκληρώσει αύριο, ώστε ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη, να υπογράψει και να ταξιδέψει με την ομάδα στην Αρμενία.

Αν δεν γίνει αυτό, τότε λογικά στη λίστα θα δηλωθεί ο Αηδόνης, καθώς υπάρχει περιθώριο δύο αλλαγών, μέχρι και ένα 24ωρο πριν από το πρώτο ματς.

To Top