Κρίσιμο 48ωρο για Καστίγιο…

ΚΑΣΤΙΓΙΟ-ΠΑΝ1

Συνεχίστηκε το… σίριαλ του Καστίγιο. Νέο επεισόδιο με προέλευση το Μεξικό. Μέχρι την Παρασκευή το θέμα Καστίγιο και της Πατσούκα θα έχει θετική ή αρνητική κατάληξη.

Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του από το Κανκούν του Μεξικό όπου διεξήχθη το ντραφτ για το μεξικάνικο πρωτάθλημα, ο αντιπρόεδρος της Πατσούσα Αντρές Φάσι.

Μέχρι τοτε ο παίκτης θα ενημερώσει όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του “Radio Formula” τη διοίκηση της Πατσούκα για το αν κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια που υπάρχουν τόσο με την Σαχτάρ όσο και τον Άρη και επαναλαμβάνει ότι η η συμφωνία με τον Καστίγιο είναι οριστική για τα επόμενα τρία χρόνια.

“Η κατάσταση παραμένει η ιδια, υπάρχει μια διαπραγμάτευση μεταξύ της Πατσούκα και του παίκτη, προσπαθεί να λύσει την κατάσταση που υπάρχει με το συμβόλαιό του με την Σαχτάρ και αισιοδοξούμε ότι τις επόμενες 48 ώρες θα ξέρουμε πως θα πάνε τα πράγματα στο κομμάτι αυτό. Ήμαστε πολύ προσεκτικοί. Ότι ήταν να κάνουμε από την πλευρά μας έγινε, θέλει να επιστρέψει στο μεξικό και στην Εθνική. Περιμένουμε” κατέληξε ο Αντιπρόεδρος της Πατσούκα.

To Top