ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κρίσιμο 48ωρο για τον Άρη! Μετά τον Καλαϊτζίδη, ανοίγουν (;) τα χαρτιά τους οι άλλοι δυο “πόλοι”

“Πυρετός” στον Άρη… Σαράντα οκτώ ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής προτάσεων για το ποδοσφαιρικό τμήμα κορυφώνεται το ενδιαφέρον για το ποιος θα πάρει το διοικητικό χρίσμα!

Εκτός από το δεδομένο ενδιαφέρον της οικογένειας Καλαϊτζίδη (το οποίο εκφράστηκε προς το παρόν χωρίς συγκεκριμένους οικονομικούς όρους) και την προ των πυλών πρότασης της ομάδας επιχειρηματιών με τη συμμετοχή του Νίκου Αρβανιτίδη (γιου του πρώην μεγαλομετόχου της Βέροιας Γιώργου), φουντώνουν τα σενάρια για προφορικό (μέχρι χθες τουλάχιστον) ενδιαφέρον και από έναν «τρίτο πόλο», ο οποίος κατά δήλωση του εκπροσώπου του εντός της ημέρας θα καταθέσει εγγράφως την επιθυμία εμπλοκής του!

Τον πόλο αυτό συνθέτουν δύο ισχυροί επιχειρηματίες, ένας με έδρα την Κύπρο και ένας που δραστηριοποιείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι οποίοι έχουν πεδίο δράσης στην ανακύκλωση παλιών μετάλλων (σκραπ) με τζίρους πολλών εκατομμυρίων ευρώ!

Την πρωτοβουλία «τρέχει» Έλληνας εκπρόσωπος (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον Κώστα Παπακωνσταντίνου, πρώην μέλος της Λέσχης Φίλων Άρη), ενώ τονίζεται ότι το ενδιαφέρον-πρόταση θα ενεργοποιηθεί και θα ισχύει «μόνο με συμμετοχή του Άρη στη Football League», προκειμένου να συμμετέχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της υπό σύσταση νέας ΠΑΕ, επιζητώντας το πλειοψηφικό πακέτο.

Η σημερινή μέρα αναμένεται κρίσιμη λοιπόν για να ανοίξει ή όχι τα χαρτιά του ο συγκεκριμένος «τρίτος πόλος», τη στιγμή που και η κίνηση των επιχειρηματιών μελετάει εξονυχιστικά το μνημόνιο συνεργασίας του ΑΣ Άρης με την προηγούμενη διοικητικά τάξη πραγμάτων (οικογένεια Καλαϊτζίδη) ούτως ώστε, να κάνει έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Θέλουν με απλά λόγια να είναι απολύτως σίγουροι για τη σχέση που διέπει τις δυο πλευρές, τι εκκρεμότητες υπάρχουν, αν έχουν δημιουργηθεί οικονομικά υπόλοιπα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να επηρεάσει τη δική τους χρήση (εφόσον πάρει την ομάδα) σε σχέση με την προηγούμενη.

Τόσο η πρόταση Καλαϊτζίδη, όσο και η πρόταση των τριών επιχειρηματιών είναι ανεξάρτητα της κατηγορίας στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Άρης (Football League ή Γ΄εθνική).

To Top