Κρίσταλ Πάλας – Λιντς 0-0: «Όρθια» στο Λονδίνο και… φουλ για παραμονή

Η Κρισταλ Πάλας και η Λιντς αναδείχθηκαν ισόπαλες στο «Σέλχαρστ Παρκ» χωρίς σκορ (0-0), οι φιλοξενούμενοι διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα πέντε ματς και έφτασαν ακόμα πιο κοντά στην παραμονή.

«Πλώρη» για παραμονή στην Premier League έχει βάλει η Λιντς. Τα «Παγώνια» έφυγαν με τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας (0-0) από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και διεύρνυναν το αήττητο σερί τους στα πέντε ματς, έχοντας πάρει έντεκα βαθμούς τις τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Η Λιντς βρίσκεται στην 16η θέση με 34 βαθμούς και απέχει πέντε πόντους από τη 18η Έβερτον (29), με τα «Ζαχαρωτά» να έχουν ματς λιγότερο. Από την πλευρά της η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά βρίσκεται στη 14η θέση με 38 βαθμούς.

Oι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε το τρίποντο της νίκης. Στο 15′ το σουτ του Ματετά πέρασε για λίγο άουτ και στο 34′ ο Μελιέ με εντυπωσιακή απόκρουση έβγαλε την κεφαλιά του Γάλλου σέντερ φορ της Κρίσταλ Πάλας. Ο τερματοφύλακας της Λιντς ήταν σε καλό βράδυ και στο 81′ είπε «όχι» στο σουτ του Γουίλφριντ Ζαχά και κράτησε τον βαθμό για την ομάδα του.

 

 

 

 

To Top