ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κρατάει έξω από τα αποδυτήρια την απόφαση για τους -6, δουλεύει με μόνο στόχο τη νίκη

Το μαρτύριο της σταγόνας συνεχίζεται, όλος ο Άρης είναι σε αναμμένα κάρβουνα για την αφαίρεση των έξι βαθμών, αλλά το ζητούμενο είναι να μείνει… έξω από τα αποδυτήρια όλη αυτή η ιστορία.

Ο Χερμάν Μπούργος και οι συνεργάτες του έχουν ρίξει το βάρος στο λεπτό αυτό σημείο, σε ότι αφορά την διαχείριση του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Στόχος είναι να προετοιμαστεί η ομάδα ανεπηρέαστη, να είναι πανέτοιμη να κερδίσει στην αυλαία της κανονικής περιόδου, ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο της στα πλέι οφ, με ένα φίνις τριών συνεχόμενων νικών!

Είναι γεγονός ότι η αναβολή της αναβολής για την απόφαση στην υπόθεση Λάσκοφ, αποτέλεσε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Ο Άρης όμως είναι υποχρεωμένος να μείνει σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος απερίσπαστος, έχοντας ένα και μοναδικό στόχο: να κλείσει νικηφόρα, ώστε να διεκδικήσει στα πλέι οφ την έξοδό του στην Ευρώπη.

Αυτονόητο είναι ότι από τη στιγμή που ο Άρης έχει -χωρίς τους πολύτιμους έξι βαθμούς- φτάσει στους 36, εφόσον έχουμε την… αποκατάσταση της τάξης θα βρεθεί στους 42, άρα θα έχει πριν από τη σέντρα εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα πλέι οφ. Εάν δεν βγει παρ’ ελπίδα, μέχρι την Παρασκευή η απόφαση του CAS, τότε είναι γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Άρης θα κληθεί να παίξει τα… ρέστα μιας ολόκληρης σεζόν σε ένα 90λεπτό για να νικήσει τον Ολυμπιακό, διαφορετικά σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα εξαρτάται και από τα άλλα ματς…

 

To Top