Κρατάει η Σιένα, πιο κοντά στη νίκη η ΤΣΣΚΑ!

Με Μπάσκετ θα ασχοληθούμε σήμερα καθώς δεν υπάρχει μεγάλη ποδοσφαιρική δράση. Αντίθετα, με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η μάχη στην Euroleague με τον Ολυμπιακό να παίρνει πρώτος τη σκυτάλη και να υποδέχεται τη Φενερμπαχτσέ.

Οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι για ακόμα έναν «τελικό». Η ομάδα του Μπαρτζώκα δέχτηκε δύο δυνατές “σφαλιάρες” την Κυριακή το βράδυ και σήμερα θέλει να αντιστρέψει το κακό κλίμα. Αρχικά, ήταν η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, που τον εμποδίζει να μπει πιο άνετος στο ντέρμπι ‘’αιωνίων’’ της Δευτέρας, αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός του Βαγγέλη Μάντζαρη, που υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ανάγκη να βρεθεί άμεσα αντικαταστάτης, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δε δείχνει να πατά καλά στα πόδια του. Πάντως, υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Πάουελ και του Λο. Και αν ο Ολυμπιακός περνά αγωνιστική κρίση, τι να πούμε για την πορεία της Φενέρ στη δεύτερη φάση. Η νίκη επί της Κίμκι την προηγούμενη αγωνιστική, δεν έφερε και τίποτα το συγκλονιστικό και απλά έδωσε παράταση ζωής στον πάγκο για τον Πιανιτζιάνι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει για την πρόκριση, ούτε θα τελειώσει και με ήττα απόψε, αλλά σίγουρα η θέση της θα παραμένει δύσκολη. Σημαντικές απουσίες για το αποψινό παιχνίδι αυτές του Πρέλτζιτς και του Ονάν.

Εκτίμηση: Μπορεί το κλίμα στον Ολυμπιακό να μην είναι και το καλύτερο δυνατό, αυτό δε σημαίνει όμως ότι συνεχίζει να είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τη Φενέρ, που έχει απογοητεύσει πλήρως. Στην έδρα του μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε, αρκεί να μην πάθει κάποιο μπλακ άουτ, όπως αυτό με τη Σιένα. Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ολυμπιακός -7 (1.93).

Συνεχίζουμε με Στοίχημα Μπάσκετ με δύο «σούπερ» αγώνες καθώς η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη φορμαρισμένη Σιένα και η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει με το φαβορί της διοργάνωσης ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αναφορικά με τον αγώνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» θεωρούμε πως το χάντικαπ που δίνεται στη Σιένα είναι υπερβολικό. Εντάξει, η Μπαρτσελόνα έρχεται από μεγάλη νίκη και σίγουρα στην έδρα της είναι δυνατή, αλλά από τη στιγμή που θα λείψει ξανά ο Ναβάρο, θα υστερήσει τόσο σε οργάνωση, όσο και στην επίθεση. Παρά τα σημάδια κούρασης που βγάζει η Σιένα, μπορεί να κρατήσει στη Βαρκελώνη. Σιένα +9.5 (1.95). Στο ντέρμπι της Μαδρίτης οι ισορροπίες είναι λεπτές. Η μεν Ρεάλ, δεν μας έχει ενθουσιάσει με την απόδοση της, η δε ΤΣΣΚΑ έρχεται από τη ντροπιαστική ήττα. Υπερβολικό να δίνεται το χάντικαπ σ’ αυτά τα επίπεδα για τους Ρώσους, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Η διαφορά δεν καλύπτεται. ΤΣΣΚΑ Μόσχας +4.5 (1.91).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

To Top