Κρατάει στη Ρωσία η Ουντινέζε‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Η 5η αγωνιστική του Champions League είναι παρελθόν και σήμερα τα φώτα πέφτουν στο Europa League και στην ύσταση προσπάθεια του Παναθηναϊκού για νίκη, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το σημείο της ημέρας πάντως έρχεται νωρίς νωρίς (ώρα έναρξης 19:00) από τη Ρωσία και την αναμέτρηση Ανζί – Ουντινέζε. Οι Ιταλοί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αφού με ήττα η πρόκριση κάνει φτερά.

Ως εκ τούτου οι Ιταλοί παίζουν με την… πλάτη στον τοίχο. Τη μοναδική της νίκη φέτος στο Europa League την πέτυχε στο «Άνφιλντ» και σήμερα καλείται να δείξει χαρακτήρα και να πάρει ακόμα ένα «διπλό» αν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Εμείς θα στηρίξουμε τους Ιταλούς στο 2.20 που παίζεται το Χ2 κόντρα σε μία ομάδα που ακόμα και αν χάσει, αν το άλλο παιχνίδι (Λίβερπουλ – Γιούνγκ Μπόις λήξει ισόπαλο) μπορεί να προκριθεί.

Έκπληξη προβλέπουμε και στο «Άνφιλντ» με το Χ2 των Ελβετών να παίζεται στο 3.00 στην Bet365. Oι «κόκκινοι» δε διανύουν την καλύτερη δυνατή περίοδό τους, καθώς στα έξι τελευταία ματς τους έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη, το Σαββατοκύριακο κόντρα στη Γουίγκαν με 3-0. Στα πέντε υπόλοιπα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ο απολογισμός τους είναι τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 12 αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει μόλις 15 πόντους και φιγουράρουν στην 11η θέση.

Η Γιούνγκ Μπόις μετά το «διπλό» στην Ιταλία επί της Ουντινέζε δείχνει να «ανεβαίνει», καθώς στα πέντε τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις της έχει υποστεί μόλις μία ήττα και στα υπόλοιπα τέσσερα μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Δείτε εδώ τις τέσσερις σημερινές προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες».

 

Στην κατηγορία «Μονά» έχουμε ξεχωρίσει το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Στουτγάρδης με αντίπαλο τη Στεάουα στο Βουκουρέστι σε απόδοση 1.90. Η Στεάουα έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους “32”, ενώ μόνο νίκη θέλει η Στουτγκάρδη στο αποψινό παιχνίδι για να «καπαρώσει» τη δεύτερη θέση. Εμείς θα στηρίξουμε τους Γερμανούς που έχουν εμφανή στόχο από το σημερινό αγώνα.

Στο Βέλγιο επιλέξαμε τον «Άσσο» Draw No Bet της Μπρίζ με αντίπαλο την Μπορντό σε απόδοση 1.91. Η Μπριζ μόλις σε 2 παιχνίδια από τα τελευταία 20 ευρωπαϊκά παιχνίδια εντός, απέτυχε να σκοράρει και σήμερα θα εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πιάσει στη δεύτερη θέση τη γαλλική ομάδα. Τέλος από τις προτάσεις που ξεχωρίζουν είναι και ο «Άσσος» της Βασιλείας με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ σε απόδοση 2.05. Οι πρωταλθητές Ελβετίας είναι εξαιρετικά ανεβασμένοι, αφού μπορεί να μην ξεκίνησαν καλά από τη στιγμή της έλευσης του Μουράτ Γιακίν στον πάγκο τους (2 σερί ήττες), αλλά πλέον μετρούν πέντε σερί νίκες, έχοντα δεχτεί συνολικά και μόλις δύο γκολ. Η Σπόρτινγκ με τη σειρά της θέλει και αυτή το «τρίποντο» όμως δεν πείθει πως μπορεί να πάρει κάτι καλό, βάσει των τελευταίων εμφανίσεών της. Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τα σημεία στην κατηγορία «Μονά».

Στην Ευρωλίγκα Ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ντέρμπι αναμένεται να δούμε απόψε στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Εφές Πίλσεν. Δύσκολα να ξεχωρίσει η μία ομάδα από την άλλη και σίγουρα το παιχνίδι δε θα έχει καμμία σχέση με αυτό του πρώτου γύρου, όταν και ο Ολυμπιακός είχε το μυαλό του στον Παναθηναϊκό. Περιμένουμε να δούμε ένα παιχνίδι, που τον πρώτο λόγο θα έχουν οι άμυνες, απ΄ όπου προκύπτει και το χαμηλό σκορ στο παιχνίδι. Από την άλλη, η Εφές είναι δυνατή ομάδα φέτος και στο ΣΕΦ μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νίκη. Εφές +6.5 (1.90) & Under 156.5 (1.80).

 Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top