ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κρατάει τα θετικά και «βλέπει» από σήμερα Κολοσσό

Συνολικά ο Άρης έδειξε καλή εικόνα χθες στο ΣΕΦ, κρατάει τα θετικά στοιχεία και στρέφεται από σήμερα στο σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν σε μεγάλο βαθμό ανεπηρέαστοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος για ένα μήνα, παίζοντας στα ίσια μια ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ στην έδρα της. Κάποια κενά διαστήματα και η άνιση μεταχείριση από τη διαιτησία στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν με ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες τη νίκη.

Ο Άρης έβγαλε ενέργεια, διάθεση, ακολούθησε το πλάνο του, αντέδρασε δείχνοντας χαρακτήρα και πάλεψε μέχρι το τέλος. Βασιζόμενος σε αυτά τα στοιχεία ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου, όταν και θα υποδεχτεί τον Κολοσσό, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να πλησιάσει στην 8η θέση, που οδηγεί στα πλέιοφς.

Λόγος για ρεπό… ούτε κουβέντα. Εξάλλου όλο το προηγούμενο διάστημα άπαντες ξεκουράστηκαν αρκετά και επίσης ο επόμενος αγώνας είναι σε μόλις τέσσερις ημέρες. Το ραντεβού των «κιτρινόμαυρων» είναι προγραμματισμένο για σήμερα το απόγευμα στο Nick Galis Hall, με τους παίκτες (κυρίως αυτοί που αγωνίστηκαν περισσότερο) να αναμένεται να ακολουθήσουν πιο ήπιο πρόγραμμα προπόνησης.

To Top