ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κρατάει τις εμφανίσεις των Γκάγκιτς και Μόρις

Καταβεβλημένος από την κούραση, τις λίγες ημέρες προετοιμασίας αλλά και την απώλεια του Μποχωρίδη, ο Άρης ηττήθηκε χθες στο Ιβανώφειο, όμως κρατάει με θετικό πρόσημο τις εμφανίσεις των Τζόρτζε Γκάγκιτς και Τζέιλεν Μόρις.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η επιλογή του Σούλη Μαρκόπουλου να ξεκινήσει στην τρίτη περίοδο με τους Ντραγκίσεβιτς – Γκάγκιτς στο ίδιο σχήμα απέδωσε αρχικά. Ο Σέρβος σέντερ πέτυχε τους 8 πρώτους πόντους του Άρη στο δεκάλεπτο, δίνοντας πνοή στην ομάδα και μειώνοντας σε 45-36.

Συνολικά ο Γκάγκιτς είχε 15 πόντους (οι 13 στο δεύτερο ημίχρονο) με 5/7 βολές και 5/7 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 6 κερδισμένα φάουλσε 20 λεπτά συμμετοχής, όντας ο πολυτιμότερος παίκτης του Άρη μαζί με τον Μόρις με 21 βαθμούς έκαστος στο σύστημα αξιολόγησης.

Με τη σειρά του ο Αμερικανός είχε μεγαλύτερη διάρκεια από τον συμπαίκτη του. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 23 πόντους με καλά ποστοστά (4/5 βολές, 8/16 δίποντα, 1/3 τρίποντα), ενώ είχε ακόμα 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 κερδισμένα φάουλ και ένα μόλις λάθος σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μόρις έδωσε στον Άρη αυτό που του έλειπε χθες: ενέργεια. Ήταν περισσότερο αποτελεσματικός μέσα στη ρακέτα, όπου είχε 6/12 προσπάθειες, σκοράροντας από εκεί τους μισούς και πλέον πόντους του.

To Top