Κρατάμε δυνάμεις ενόψει… φιλικών‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Μετά τη χθεσινή ημέρα, που κινήθηκε σε «ήρεμους» ρυθμούς με την Λαντσιάνο να μας πληρώνει στο 1-1 (Χ2 1.90) και η σημερινή μέρα θα είνα… ξεκούραστη, καθώς στο κουπόνι μας βρίσκονται λίγα παιχνίδια, κυρίως απο το «Μεγάλο Νησί».

Έτσι σήμερα θα κινηθούμε χαλαρά, κρατώντας δυνάμεις ενόψει των αυριανών διεθνών φιλικών, που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού όλες οι ομάδες ετοιμάζονται «πυρετωδώς» για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Στα σημερινά μας προγνωστικά βρίσκουμε ένα σημείο στις «Μπόμπες».

Πρόκειται για το Χ2 της Γουίμπλεντον με αντίπαλο την Πορτ Βέιλ σε απόδοση 2.50. Ο αγώνας είναι εξ αναβολής για την 23η αγωνιστική και οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν δύο εβδομάδες στην έδρα της Γουίμπλεντον με το αποτέλεσμα να ήταν 2-2. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν με νύχια και με δόντια να μείνουν στην κατηγορία και μετρούν 3 παιχνίδια αήττητοι. Σήμερα θα τους στηρίξουμε αν και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους, καθώς δείχνουν ικανοί να αποσπάσουν βαθμό ή βαθμούς απο τους πρωτοπόρους με βάση τις τελευταίες εμφανίσεις τους.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 αγώνες σε «Σύστημα» 2-4 (7 στήλες x 9€) και συνολικό ποντάρισμα 63€. Αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά:

Γκινγκαμπ – Ανζέ 1 (2.04)

Κόλτσεστερ – Σουίντον 2 (2.05)

Σέφιλντ Γιουν. – Κρόουλι (2.00)

Λέιτον Όριεντ – Σάουθεντ Χ2 (1.80)

Το Betarades.com σας ενημερώνει καθημερινά για κάθε εξέλιξη στις “Μεταγραφες Superleague 2012-2013″. Όλες οι πληροφορίες που θέλετε να μάθετε για τα μεταγραφικά αποκτήματα των ομάδων όπως ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές κ.ά. Κάντε κλικ εδώ και βρείτε εύκολα και γρήγορα, όποια πληροφορία θέλετε.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

To Top