ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρατούν ψηλά τη σημαία του Άρη στην Αυστραλία! Οι… φρουροί της κιτρινόμαυρης ιδέας (photos)

Kάτι τέτοιες στιγμές,κάτι τέτοια μηνύματα, όπως αυτό που ήρθε στο email του PRESSARIS, “εξηγεί” με εκκωφαντικό τρόπο, γιατί η φλόγα του Άρη θα μείνει για πάντα ζωντανή, παρά τα μεγάλα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές που “κουβαλάει” στις πλάτες του ο σύλλογος και ο λαός του!

Το μήνυμα που πήραμε ήταν χιλιάδες μίλια μακριά, από την άλλη άκρη του πλανήτη. Από την Αυστραλία. “Βρισκόμαστε στην Αδελαΐδα και κρατάμε τη φλόγα της αγαπημένης μας ομάδας. Κάνοντας συχνές συναντήσεις με επίκεντρο πάντα την ομάδα μας και προσπαθώντας να συσπειρώσουμε τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ σε όλη την Αυστραλία…” ανέφερε χαρακτηριστικά με μια σειρά από φωτογραφίες από τους “φρουρούς” της κιτρινόμαυρης ιδέας στην Αυστραλία.

Τα παιδιά από την Αυστραλία έχουν σελίδα στο facebook (ΑrisFansAustraliaClub) ενώ πρόσφατα σε εκδήλωσή του σε ελληνικό εστιατόριο της Αδελαΐδας το έκαναν… Χαριλάου! 

Κι όπως σημειώνουν στην σελίδα τους: Μια ”ατάκα” με νόημα που ειπώθηκε στη συνάντησή μας από έναν φίλο άλλης ελληνικής ομάδας… ”Αν οι Αρειανοί είσασταν οργανωμένοι θα τα παίρνατε όλα, δεν θα έμενε ούτε ψίχουλο για άλλον…”.

971489_436702333094876_695896035_n
aus aus2

 

To Top