Χωρίς κατηγορία

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Μπέκαμ

Ο Ντέβιντ Μπέκαμ αποσύρεται από την ενεργό δράση! Την είδηση μεταδίδει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα η αγγλική «dailymail» και τονίζει ότι η απόφασή του είναι οριστική κι αμετάκλητη!

«Είμαι ευγνώμον στην Παρί που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο σε ανταγωνιστικό επίπεδο, όμως αισθάνομαι ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσω την καριέρα μου, παίζοντας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο» είπε αρχικά ο Αγγλος σούπερ σταρ που βοήθησε την Παρί να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα στη Γαλλία έπειτα από 19 χρόνια.

«Αν μου έλεγε κανείς όταν ήμουν μικρό παιδί ότι θα αγωνιστώ σ’ αυτό το επίπεδο και θα κατακτήσω τόσα τρόπαια με την αγαπημένη μου Γιουνάιτεντ, της οποίας διετέλεσα αρχηγός κι αυτή ήταν η μεγαλύτερη τιμή για μένα, ενώ έπαιξα και περισσότερες από 100 φορές με την Εθνική ομάδα, αλλά και με συλλόγους παγκόσμιας εμβέλειας, θα έλεγα ότι πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Είμαι πολύ τυχερός που έζησα αυτά τα όνειρα» πρόσθεσε ο Μπέκαμ.

Ετσι λοιπόν, σχεδόν δυο δεκαετίες μετά το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 38χρονος άσος είναι αναμφισβήτητα ο πιο αναγνωρίσιμος και επιτυχημένος της γενιάς του, παίζοντας 115 φορές με το εθνόσημο στο στήθος και κατέκτησε πρωταθλήματα με τέσσερις συλλόγους σε διαφορετικές χώρες για να γίνει ο μοναδικός Βρετανός που το έχει επιτύχει.

Παρότι η Παρί που έμελλε να είναι ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του, του πρόσφερε νέο συμβόλαιο, ο Μπέκαμ αρνήθηκε, παίρνοντας την πιο δύσκολη απόφαση για τον κάθε ποδοσφαιριστή.

«Άλλη μια τεράστια τιμή που μου έγινε ήταν το να φορέσω το περιβραχιόνιο της Εθνικής ομάδας της χώρας μου» είπε ο 38χρονος άσος που είναι κι ο ρέκορντμαν συμμετοχών και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που υπηρέτησα την Εθνική ομάδα εντός κι εκτός γηπέδου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, όλους τους μεγάλους προπονητές, από τους οποίους είχα την ευτυχία να μάθω πολλά πράγματα Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που με στήριξαν και μου έδωσαν τη δύναμη για να πετύχω στην καριέρα μου».

To Top