Κριάπα: "Να δείξουμε τον σεβασμό μας στο Νίκο Γκάλη"

Ο αρχηγός στης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βίκτορ Κριάπα μίλησε για τη συμμετοχή της ρωσικής ομάδας στο τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ αναφέρει:

Ο Βίκτορ Κριάπα είναι η… παλιοσειρά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μέλος της ρωσικής ομάδας από το 2002, έκανε το άλμα στο ΝΒΑ από το 2004 ως το 2008 (Μπλέιζερς, Μπουλς) και έκτοτε αγωνίζεται σ’ αυτήν αδιάλειπτα. Ο 32χρονος φόργουορντ θα είναι από τα μεγαλύτερα «ονόματα» που θα πάρουν μέρος στο «Nick Galis Cup» (20-21/9 στο «Nick Galis Hall») και μιλά στο arisbc.gr για τη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ στο μεγάλο τουρνουά.

«Είναι σημαντικό τουρνουά και θέλουμε να παίξουμε καλά, ώστε να δείξουμε το σεβασμό μας στον Νίκο Γκάλη. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες όλων των εποχών και χαιρόμαστε που θα πάρουμε μέρος σ’ αυτούς τους αγώνες», τονίζει.

Τι σημαίνει για την ΤΣΣΚΑ η συμμετοχή στο «Nick Galis Cup»; «Αν και είναι φιλικοί αγώνες, ως ομάδα θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Έχουμε ήδη δώσει κάποια φιλικά ματς και ελπίζουμε να παίξουμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου, ώστε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης», καταθέτει ο Χριάπα.

To Top