Κρις Έμενς: Με 26 εκατ. δολάρια “χαρτοφυλάκιο” στο ΝΒΑ, είναι αυτός που “κρύβεται” πίσω από τις αρνήσεις του Μάιλς!

Ο Κρις Έμενς είναι ο άνθρωπος που δεν θα ήθελε να έχει βρει μπροστά του ο Άρης στην υπόθεση του Άαρον Μάιλς για την άρση του απαγορευτικού της FIBA.

Κατέχει την θέση του ανώτερου διευθυντή (senior director) στην Όκταγκον και ασχολείται ως επί το πλείστον με τις διαπραγματεύσεις συμβολαίων. Είναι 12 χρόνια μέλος της Όκταγκον και εκπροσωπεί φέτος στο ΝΒΑ τους Ράιαν Άντερσον, Τζος Τσίλντρες, Λάντρι Φιλντς, Τζίμερ Φρεντίτ, Σόλομον Χιλ και Κάμερον Μπέρστοου. Σύμφωνα με το hoopshype.com ο Έμενς διαχειρίζεται για την επόμενη χρονιά 26.560.003 δολάρια σε συμβόλαια παικτών στο ΝΒΑ και είναι 23ος στη σχετική λίστα, την ώρα που η Όκταγκον συνολικά καταλαμβάνει την 9η θέση σε εκατ. δολάρια συμβολαίων στο ΝΒΑ!

Ο… κύριος Έμενς, λοιπόν, είναι ο άνθρωπος που στέλνει συνεχώς αρνητικές απαντήσεις στην ΚΑΕ Άρης και δεν έχει απαντήσει καν στην τελευταία, βελτιωμένη πρόταση για διακανονισμό της οφειλής προς τον Μάιλς, ο οποίος υπέγραψε πριν μερικές βδομάδες συμβόλαιο με την Λοκομοτίβ Κουμπάν με ετήσιες αποδοχές που υπερβαίνουν τα 500.000 δολάρια.

 

To Top