Κριστίνα Τζούριτς: «Εκπληκτικός ο κόσμος του Άρη»

Το τμήμα βόλεϊ των γυναικών του Άρη ενισχύθηκε με την Κριστίνα Τζούριτς, με την τελευταία να αναφέρεται με κολακευτικά λόγια στον κόσμο του Άρη, αλλά και στους στόχους της νέας σεζόν.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του βόλεϊ γυναικών του Άρη, Κριστίνα Ντζούριτς μίλησε στο Yellow Radio 92,8.

Αρχικά για την ομάδα του Άρη και το τι γνωρίζει για αυτήν ανέφερε: «Ξέρω ότι ο Άρης είναι μια καλή και μεγάλη ομάδα με ιστορία, γνωρίζω ότι η ομάδα έπαιξε στους τελικούς του πρωταθλήματος της προηγούμενης σεζόν και έχει εκπληκτικούς οπαδούς».

Για το θερμό καλωσόρισμα από τον κόσμο του Άρη: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με καλωσόρισαν, ήταν πραγματικά εκπληκτικό».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Άρη: «Είδα κάποιες φωτογραφίες, κατάλαβα ότι η ομάδα έχει εκπληκτικούς οπαδούς, μου άρεσε πολύ αυτό και ελπίζω όταν έρθω να παίξω με αυτό το κοινό, απολαμβάνω να παίζω σε τέτοια ατμόσφαιρα».

Για τους στόχους της φετινής σεζόν: «Θέλω να παίξουμε καλά, να έχουμε καλούς αγώνες, να είμαστε ακόμα πιο επιτυχημένοι σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν».

Για το ότι είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται μακριά από την Σερβία: «Είναι η πρώτη φορά, αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ τους ανθρώπους της, ξέρω ότι ο Άρης είναι καλή ομάδα και χαίρομαι που θα παίξω εδώ».

Για το εάν έχει ασχοληθεί ποτέ με το μόντελινγκ: «Αρκετοί με έχουν ρωτήσει σχετικά με αυτό, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο, το βόλεϊ είναι το πάθος μου».

Ενόψει της επόμενης χρονιάς: «Θέλουμε να έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μια πολύ καλή χρονιά, θέλουμε να βρεθούμε και πάλι στους τελικούς και να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας».

To Top