Κριστιάνο για Φέργκιουσον: «Ό,τι μου υποσχέθηκε, το έκανε»

Το καλοκαίρι που πέρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πράξη τη μεγάλη επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δώδεκα χρόνια μετά την αποχώρηση του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πορτογάλος γύρισε «σπίτι» του. Βέβαια, τα πράγματα λίγο καιρό πριν την ανακοίνωση δεν έμοιαζαν ότι θα οδηγήσουν σε αυτό το αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί όταν ο 36χρονος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, ύστερα από μια τριετία, βρέθηκε μια «ανάσα» από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να κάνουν την… ανατροπή, για την οποία φυσικά έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Όπως έγινε γνωστό εκείνο το διάστημα, ο θρυλικός Σκωτσέζος τεχνικός είχε τηλεφωνήσει στον Κριστιάνο. Μάλιστα, φέρεται να μην είχε χρειαστεί περισσότερα από 20 δευτερόλεπτα για να τον πείσει να επιστρέψει τελικά στη Γιουνάιτεντ. Άλλωστε, οι δυο τους μοιράζονται μια σχέση πατέρα-γιου από το πρώτο πέρασμα του Πορτογάλου από την αγγλική ομάδα. Αυτή τη σχέση δείχνουν ξανά μέσα από κοινή τους συνέντευξη, που θα δοθεί στη δημοσιότητα σε λίγο καιρό. Μάλιστα, οι «κόκκινοι διάβολοι» έδωσαν ήδη στη δημοσιότητα ένα μικρό teaser από τους δυο τους.

Στο βίντεο Κριστιάνο και Φέργκιουσον κάθονται μαζί, όπως… παλιά και μιλούν για τη μεταξύ τους σχέση. Ο Σκωτσέζος θρύλος αναφέρει πως είναι σημαντικό για εκείνον να δείχνει στους παίκτες του πως τους νοιάζεται, ενώ από τη μεριά του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποθεώνει τον πάλαι ποτέ προπονητή του, επισημαίνοντας πως όποια υπόσχεση του έδωσε την είχε κάνει πράξη. Παράλληλα, ο Φέργκιουσον αναφερόμενος στη σχέση του με τον 36χρονο άσο την χαρακτηρίζει «μεγαλύτερη κι από την ομάδα».

Όπως εύλογα καταλαβαίνει κανείς η κοινή τους συνέντευξη θα έχει αρκετές «δυνατές» ατάκες. Εξάλλου, οι δυο τους συνδέονται με μια πάρα πολύ στενή σχέση από το πρώτο πέρασμα του Κριστιάνο από τη Γιουνάιτεντ. Υπό τον Φέργκιουσον ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εξέλιξε το παιχνίδι του κι έφτασε πλέον σε σημείο να θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ο Σκωτσέζος τεχνικός αποτέλεσε την πατρική φιγούρα που ήθελε ο Κριστιάνο και γι’ αυτό το «δέσιμο» τους είναι τόσο μεγάλο. Πλέον, άπαντες αναμένουν να δουν τι περισσότερο θα πουν στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη ύστερα από χρόνια.

To Top