Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι διαφορετικός από τους άλλους»

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συνεχίζει σε φρενήρη ρυθμό και με δύο υπέροχα γκολ στο ασιατικό Champions League βοήθησε την Αλ Νασρ να επικρατήσει της Αλ Ντουχαΐλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι on fire και όταν μπαίνει σε αυτή την κατάσταση είναι δύσκολο να τον σταματήσεις. Το έκανε με την εθνική ομάδα υπό τις εντολές του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και συνεχίζει να το κάνει για την Αλ Νασρ. Ο Πορτογάλος υπέγραψε ένα θεαματικό διπλό στο ασιατικό Champions League κόντρα στην Αλ Ντουχαΐλ και χάρισε τη νίκη στην Αλ Νασρ.

Στο τέλος του αγώνα ήταν ο πρωταγωνιστής στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου του και για άλλη μια φορά εξέφρασε την εμπιστοσύνη που έχει στον εαυτό του. «Δεν με ενδιαφέρουν τα ρεκόρ. Αυτό που σκέφτομαι είναι να απολαμβάνω τη στιγμή, η ομάδα μας γίνεται όλο και καλύτερη. Ο προπονητής μας και το τεχνικό τιμ μας έχουν βοηθήσει πολύ για να φτάσει η ομάδα της Αλ Νασρ στην κορυφή. Διασκεδάζω. Νομίζω ότι αυτή είναι η λέξη-κλειδί σε αυτό που κάνω», ανέφερε αρχικά.

«Προφανώς θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν είμαι χαρούμενος που σκοράρω γκολ και παίζω καλά. Αλλά ο Κριστιάνο δεν είναι σαν όλους τους άλλους. Είμαι διαφορετικός από τους άλλους, γι’ αυτό συνεχίζω να παίζω και να κάνω καλά πράγματα», πρόσθεσε.

Ο CR7 έχει πετύχει φέτος 24 γκολ και έχει δώσει 7 ασίστ σε 22 παιχνίδια στην Αλ Νασρ και την Εθνική ομάδα.

To Top