Κριστιάνο Ρονάλντο: Επιστρέφει στην Αγγλία για να συζητήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μέλλον του

Σημαντική εξέλιξη στο σίριαλ της παραμονής ή μη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ολντ Τράφορντ έφερε στο φως της δημοσιότητας το Athletic, καθώς αποκάλυψε πως ο CR7 επιστρέφει στην Αγγλία για να συζητήσει με τους κόκκινους διαβόλους για το μέλλον του.

Μετά από τρεις γεμάτες εβδομάδες αποχής του από την καλοκαιρινή προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (έχασε την περιοδεία σε Ταϊλάνδη και Αυστραλία) ο Κριστιάνο Ρονάλντο γυρίζει στην Αγγλία! Το αν αυτό σηματοδοτεί την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των κόκκινων διαβόλων παραμένει ακόμα ένα μεγάλο ερωτηματικό, ωστόσο η είδηση είναι -όπως την έφερε στο φως της δημοσιότητας η αγγλική ιστοσελίδα Athletic- πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πήρε την απόφαση να γυρίσει στο Νησί, για να συζητήσει με τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας για το μέλλον του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω μέσο, ο 37χρονος άσος αναμένεται στο Μάντσεστερ την Δευτέρα (25/7) για να μιλήσει με τους διοικούντες την Γιουνάιτεντ, έχοντας από την πλευρά του ενημερώσει πως η δική του επιθυμία είναι να φύγει αυτό το καλοκαίρι σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια της ομάδας κάποια οικονομική πρόταση που να την ικανοποιεί.

Η Γιουνάιτεντ από την πλευρά της έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους (είτε μέσω δηλώσεων του Έρικ τεν Χαχ είτε διαρροές προς τον Τύπο από στελέχη της διοίκησης) πως ο παίκτης δεν πωλείται, με τον CR7 ωστόσο να έχει χάσει όλη την προετοιμασία της ομάδας -επικαλούμενος όλο αυτό το διάστημα οικογενειακούς λόγους- και να είναι ξεκάθαρα πίσω από θέμα φυσικής κατάστασης έναντι των άλλων παικτών, σε λιγότερο από δύο εβομάδες για την έναρξη της φετινής Premier League.

“Παραμένει άγνωστο εάν θα κάνει προπόνηση με την Γιουνάιτεντ την Τρίτη αλλά αναμένεται να έχει ένα τετ α τε με τον Τεν Χαχ μέσα στις προσεχείς ημέρες. Η επιστροφή του εκλαμβάνεται ως θετικό σημάδι, με πηγές από την Γιουνάιτεντ να αναφέρουν πως είναι εξαιρετικά πιθανό να παραμείνει στην Γιουνάιτεντ αλλά να μην έχει ακόμα ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση”, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Σημειώνεται πως η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε από την Αυστραλία όπου πραγματοποίησε ένα σημαντικό κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας της και την Δευτέρα οι παίκτες πήραν ρεπό από τον Τεν Χαχ, για να επιστρέψουν από Τρίτη (26/7) στις προπονήσεις και να μπουν στην τελική ευθεία, έχοντας να δώσουν δύο ακόμα ματς μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

To Top