Χωρίς κατηγορία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Τσέλσι σκέφτεται να κάνει κίνηση για τον Πορτογάλο

Σύμφωνα με το Athletic, η Τσέλσι εξετάζει σοβαρά να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φέρεται να θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Τσέλσι σκέφτεται να κάνει τη δική της κίνηση για τον Ρονάλντο. Όπως γράφει το Athletic, οι μπλε θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως ο Πορτογάλος σταρ θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι κόκκινοι διάβολοι περίμεναν τον CR7 να είναι στην προπόνηση της Δευτέρας (4/7) για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το μέλλον του, με τον Πορτογάλο να κάνει όμως γνωστό πως δεν θα δώσει το παρών λόγω οικογενειακών θεμάτων.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Γιουνάιτεντ δεν πουλάει τον Ρονάλντο, επαναλαμβάνοντας πως ο Πορτογάλος σταρ έχει συμβόλαιο έως το 2023, παρόλο που ο CR7 θέλει να αποχωρήσει.

Τον περασμένο μήνα, ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, είχε συνάντηση με τον ατζέντη του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες και στο τραπέζι έπεσε το ενδεχόμενο συνεργασίας. Μάλιστα, ο Αμερικανός επιχειρηματίας εμφανίζεται ενθουσιασμένος με την ιδέα και οι συζητήσεις μάλιστα συνεχίζονται.

Το Athletic συνεχίζει αναφέροντας πως ο Τόμας Τούχελ θαυμάζει αρκετό καιρό τον Ρονάλντο. Κλειδί μάλιστα στην υπόθεση θα είναι μία ενδεχόμενη συζήτηση του Γερμανού προπονητή με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για το πώς θα ταιριάξει στο σύστημα και το στυλ παιχνιδιού της Τσέλσι.

To Top