Κριστιάνο Ρονάλντο: Μήνυμα αντεπίθεσης από τον Πορτογάλο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το δικό του απολογισμό για το 2021 και έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει του 2022.

Το 2021 έκρυβε πολλά γεγονότα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έκανε το δικό του απολογισμό της χρονιάς μέσα από τα social media.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φρόντισε να στείλει μήνυμα αντεπίθεσης για το 2022 τονίζοντας την επιθυμία του να φτάσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στ’ αστέρια.

Αναλυτικά όσα έγραψε: “To 2021 έφτασε στο τέλος του και με τίποτα δεν ήταν μία εύκολη χρονιά παρά τα 47 γκολ που σημείωσα σε όλες τις διοργανώσεις.

Δύο διαφορετικοί σύλλογοι, επτά διαφορετικοί προπονητές. Μία τελική φάση EURO με την εθνική ομάδα της χώρας μου και τα προκριματικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 που εκρεμμούν.

Στη Γιουβέντους ήμουν περήφανος που κατακτήσαμε το Κύπελλο και το Super Cup και ήμουν ο πρώτος σκόρερ της Serie A. Με την Πορτογαλία το γεγονός ότι έγινα ο κορυφαίος σκόρερ σε EURO ήταν επίσης ένα από τα αξιοσημείωτα της χρονιάς. Φυσικά, η επιστροφή μου στο Ολντ Τράφορντ θα είναι για πάντα μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα μου.

Αλλά, δεν είμαι χαρούμενος με όσα έχουμε πετύχει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κανένας μας δεν είναι και είμαι σίγουρος για αυτό. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά, να παίξουμε καλύτερα και να δώσουμε περισσότερα από όσα δίνουμε τώρα.

Ας κάνουμε αυτή την Πρωτοχρονιά ένα σημείο αλλαγής για τη σεζόν. Ας υποδεχτούμε το 2022 με υψηλότερο πνεύμα και ισχυρότερη νοοτροπία. Ας φτάσουμε στα αστέρια και να βάλουμε το σύλλογο εκεί όπου ανήκει. Στηρίξτε μας, όλοι στηριζόμαστε σ’ όλους σας”.

To Top