Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Σιμεόνε άναψε το “πράσινο φως” και η Ατλέτικο θα κινηθεί για τον CR7

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται στο στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να έχει ανάψει το πράσινο φως προκειμένου να γίνει κίνηση.

Κάθε μέρα προκύπτουν κι άλλες φήμες σχετικά με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Την Κυριακή (17/7) το πορτογαλικό SPORT TV αποκάλυψε προχωρημένες συζητήσεις της Σπόρτινγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το δανεισμό του Πορτογάλου, με τον ίδιο να το διαψεύδει.

Μετά από τα δύο “άκυρα” από Τσέλσι και Μπάγερν, η AS αναφέρει πως υπάρχει διέξοδος για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στην Ισπανία. Συγκεκριμένα τονίζει πως η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, μία είδηση την οποία αναπαράγουν κι άλλα διεθνή ΜΜΕ πέραν των ισπανικών.

 

Τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε έδωσε το τελικό οκ, προκειμένου οι άνθρωποι των κολτσονέρος να κινηθούν για να τον φέρουν στο Wanda Metropolitano.

Η Mundo Deportivo από την πλευρά της χαρακτηρίζει μία τέτοια κίνηση “απίθανη”, όμως μπορεί να υπάρξουν ανατροπές, όπως στην περίπτωση του Λουίς Σουάρες. Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Σιμεόνε θέλει να δουλεύει με τους καλύτερους και ένας εξ αυτών είναι ο Ρονάλντο.

Πάντως, η AS αναφέρει πως ο Ρονάλντο και ο Μέντες συνεχίζουν να σκανάρουν την αγορά, ωστόσο οι πιθανότητες αποχώρησής του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο κυλούν οι μέρες μειώνονται.

To Top