Κριχόβιακ: «Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι απέναντι στον Άρη»

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της ΑΕΚ στη χθεσινή νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πολωνός μέσος μοίρασε την ασίστ στο πρώτο γκολ και πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στο ματς με τους Ηπειρώτες αλλά και σε αυτό που ακολουθεί το Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ:

 -την εικόνα του χθεσινού αγώνα: «Πάντα όταν κερδίζεις είσαι χαρούμενος, ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε απόψε μπροστά στον κόσμο μας, γιατί στα τελευταία παιχνίδια ναι μεν παίζαμε καλά αλλά δεν παίρναμε τους βαθμούς της νίκης. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη γιατί είμαστε ακόμη στο… παιχνίδι και θα παλέψουμε ως το τέλος για να βγούμε Ευρώπη».

-το ματς που ακολουθεί με τον Άρη: «Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι απέναντι στον Άρη, είμαστε ανυπόμονοι και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον αγώνα».

-το μέλλον του: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, παίζω ποδόσφαιρο και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Βρίσκομαι σε μια φανταστική ομάδα που θέλει να παίξει στην Ευρώπη κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Παίζω μπροστά σε φανταστικούς φιλάθλους, το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο τη νέα σεζόν, οπότε μιλάμε για ένα εξαιρετικό πρότζεκτ».

-το εάν θα βρίσκεσαι μέσα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ τη νέα σεζόν: «Όλα είναι πιθανά, θα δούμε τι θα συμβεί».

To Top