Κροκοδείλια δάκρυα! Χαρδαλιάς σε αθλητές – προπονητές: “Συγγνώμη, κάντε υπομονή”

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων δεν εξέτασε σήμερα (05/02) τα αιτήματα για επανέναρξη των αθλητικών πρωταθλημάτων ζητώντας από τους αθλητές να κάνουν υπομονή.

Το μεσημέρι της Παρασκευής εκατοντάδες αθλητές και προπονητές από όλα τα αθλήματα βρέθηκαν στο Σύνταγμα όπου και διαδήλωσαν ζητώντας την άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων τους.

Λίγες ώρες αργότερα τους ζητήθηκε να κάνουν ξανά υπομονή. Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας τόνισε πως δεν εξετάστηκε κανένα από τα αιτήματα που υπήρξαν από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

 

Μάλιστα, ζήτησε από τους αθλητές να κάνουν υπομονή και ευχήθηκε να καταστεί εφικτό τις αμέσως επόμενες ημέρες να εξεταστούν τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: “Λόγω της επιδημιολογικής εικόνας και της διεξοδικής συζήτησης που έγινε δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα και αιτήματα των υπουργείων όπως αυτά του υπουργείου αθλητισμού που αφορούσαν στην επανεκκίνηση περισσοτέρων αθλητικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων.

Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό και τις επιπτώσεις οικονομικές, αγωνιστικές αλλά και ψυχολογικές στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ζητούμε όμως υπομονή. Ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα τις επόμενες ημέρες και να έχουμε νέα για την αθλητική οικογένεια της χώρας μας”

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 12.30′.

To Top