“Καμπανάκι” Κάμπος: “Είστε επαγγελματίες και δεν πρέπει να επαναπαύεστε – Ότι δημιουργούμε πρέπει να το κάνουμε γκολ!”

Οι πολλές ευκαιρίες που “σπατάλησε” ο Άρης στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αρναίας έγιναν θέμα συζήτησης τις τελευταίες ώρες, καθώς θύμισαν την ομάδα λίγες αγωνιστικές νωρίτερα.

Μπορεί οι παίκτες του Κάμπος να σκόραραν δύο φορές αλλά το σκορ του ημιχρόνου  θα μπορούσε να είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις και το παιχνίδι να είχε ουσιαστικά τελειώσει από το ημίχρονο εάν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Η αστοχία έχει προβληματίσει τον βραζιλιάνο τεχνικό που μπορεί στην συνέντευξη τύπου να δήλωσε ότι τον χαροποιεί εν μέρει ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες,ωστόσο φρόντισε να μιλήσει στους παίκτες του κρούοντας τον… κώδωνα του κινδύνου ενόψει της συνέχειας και του δύσκολου προγράμματος.

“Χάσαμε έξι κλασικές ευκαιρίες. Θέλει μεγάλη προσοχή. Πρέπει να κάνουμε γκολ κάθε φάση που δημιουργούμε. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Ίσως δεν θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε έξι και επτά κλασικές ευκαιρίες για να βάζουμε ένα ή δύο γκολ και να σπαταλάμε τις άλλες ευκαιρίες. Κάθε αξιόλογη φάση πρέπει να καταλήγει σε γκολ”, τόνισε αρχικά ο βραζιλιάνος τεχνικός, ο οποίος ολοκλήρωσε την ομιλία του τονίζοντας μεταξύ άλλων:

“Δεν επαναπαυόμαστε. Όταν ήρθα στην ομάδα είχατε 7 βαθμούς σε 5 παιχνίδια. Είχατε δηλαδή από τους 15 που είναι το απόλυτο, κάτω από το 50% των πόντων. Για να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να έχει σε βάθος πέντε με επτά αγώνων ποσοστό σε συγκομιδή πόντων πάνω από 70%. Κι εμείς στα τέσσερα παιχνίδια έχουμε 100%! Θέλω να είστε επαγγελματίες. Θέλω καλύτερη εικόνα από εσάς. Σε όλους τους τομείς. Έχουμε ένα στόχο…”.

To Top