Κρούση από Φλαμένγκο για τον Ρικέλμε

Από τη λαοφιλέστερη ομάδα της Αργεντινής στην αντίστοιχη της Βραζιλίας ίσως καταλήξει ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος πριν καλά – καλά ανακοινώσει το «αντίο» του στην Μπόκα Τζούνιορς δέχθηκε πρόταση από τη Φλαμένγκο, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα «O Globo»!

Ο 34χρονος σταρ εκδήλωσε τάσεις φυγής μετά την απώλεια του Κόπα Λιμπερταδόρες και παρότι η διοίκηση και οι οπαδοί της Μπόκα προσπαθούν να τον μεταπείσουν, το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν. Με δεδομένο μάλιστα ότι η Φλαμένγκο του προσφέρει αμοιβή 200.000 ευρώ το μήνα, μάλλον ο Ρικέλμε θα αψηφήσει και την παραδοσιακή αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο γειτονικές χώρες…

Η «Φλα» αναζητεί έναν ηγέτη μετά την πρόσφατη αποδέσμευση του γλεντζέ Ροναλντίνιο, που ήταν δυσαρεστημένος λόγω των καθυστερήσεων στις πληρωμές του. Χρειάζεται άλλωστε και μια κίνηση γοήτρου, για να «απαντήσει» στην απόκτηση του Κλάρενς Σέεντορφ από την Μποταφόγκο, καθώς και του Ντιέγκο Φορλάν από την Ιντερνασιονάλ Πόρτο Αλέγκρε.

Και μολονότι λιγοστοί πρωτοκλασάτοι Αργεντινοί τόλμησαν στο παρελθόν να αγωνιστούν στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, η πρόσφατη προϊστορία είναι θετική, αφού οι Κάρλος Τέβες και Χαβιέρ Ματσεράνο γνώρισαν στιγμές δόξας στην Κορίνθιανς προτού δοκιμάσουν την τύχη τους στην Ευρώπη.

To Top