Κρούση σε Καραποστόλου!

Ο Άρης εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τον Κώστα Χαραλαμπίδη, όμως δεν είναι μόνο αυτός που θέλουν οι κίτρινοι για την περιφέρεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Σωτήρη Καραποστόλου!

Στη πρώτη συνέντευξη Τύπου της νέας διοίκησης της ΚΑΕ Άρης ο πρόεδρος της ομάδας, Λευτέρης Αρβανίτης είχε τονίσει πως η ομάδα θα έχει τουλάχιστον τέσσερις έμπειρους παίκτες.

Ο Καραποστόλου είναι από τους παίκτες που πληρούν τις προϋποθέσεις. Είναι από τους πιο “μπαρουτοκαπνισμένους” στο πρωτάθλημα, προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με την Καβάλα, όπου και είχε 11,6 πόντους μέσο όρο (συν 2,5 ριμπάουντ και 3 ασίστ), με 36% από τα 6,75μ., είναι παίκτης που έχει αγωνιστεί στον Άρη (την περίοδο 2004-05) και γνωρίζει το περιβάλλον και συν τοις άλλοις μένει στην Θεσσαλονίκη, άρα δεν θα επιβαρυνθεί η ομάδα με λειτουργικά έξοδα (σπίτι, αυτοκίνητο), ενώ το κασέ του είναι εντός των οικονομικών δυνατοτήτων της διοίκησης.

Στον Καραποστόλου έγινε εκφραστεί το ενδιαφέρον του Άρη και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να προχωρήσουν οι κίτρινοι και σε κατάθεση οικονομικής πρότασης.

 

 

To Top