Κρούσιτς: «Δεν έχουμε δεθεί» (video)

Ο Ματέι Κρούσιτς μπορεί να μην μετρά πολλές ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα όμως στην πρώτη του συμμετοχή με την κίτρινη φανέλα έδειξε καλά στοιχεία. Ο 24χρονος σέντερ υποστήριξε πως έλλειπε η συγκέντρωση από την ομάδα του αλλά και η επικοινωνία.

Δήλωσε μάλιστα αισιόδοξος για την συνέχεια καθώς η ομάδα έχει ταλέντο απλά χρειάζεται δουλειά: «Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα να παίζω για πρώτη φορά με τον Άρη. Δυστυχώς σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι μόνο σε ένα σημείο του παιχνιδιού και όχι και στα 40 λεπτά. Ακόμα δεν έχουμε δεθεί σαν ομάδα. Εγώ και ο Τζέιμς ήρθαμε πριν από λίγο καιρό στην ομάδα και θα χρειαστούμε μερικές ημέρες ακόμα για να προσαρμοστούμε. Ελπίζω ότι μέρα με τη μέρα θα γίνουμε καλύτεροι. Σήμερα έλλειπε η επικοινωνία από την ομάδα και θα πρέπει να είναι από τα στοιχεία που θα πρέπει να διορθώσουμε. Έχουμε ακόμα χρόνο για να τα διορθώσουμε και νομίζω ότι θα καταφέρουμε στην συνέχεια να βελτιωθούμε».

Όσον αφορά την συνέχεια ο Ματέι Κρούσιτς δήλωσε: «Είμαι αισιόδοξος. Η ομάδα είναι  καλή. Υπάρχουν παιδιά με ταλέντο. Θα πρέπει να παίξουμε πιο συγκεντρωμένα στην συνέχεια και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε όμως δουλειά ακόμα».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Ματέι Κρούσιτς:
{youtube}yT9uXdRZVWE|640|360|1{/youtube}

To Top