Κρούσιτς: “Κάθε επαφή σφυρίζεται φάουλ”

Ο Ματέι Κρούσιτς αγωνίστηκε κάτι λιγότερο από οχτώ λεπτά, γιατί φορτώθηκε με φάουλ. Μετά τον αγώνα δήλωσε πως θα πρέπει να προσαρμοστεί καλύτερα στον τρόπο με τον οποίο σφυρίζουν οι διαιτητές στην ελληνική Α1.

Ο Σλοβένος σέντερ υποστήριξερ πως “είναι περίεργος ο τρόπος με τον οποίο σφυρίζουν οι διαιτητές εδώ. Θα πρέπει να προσαρμοστώ γρήγορα γιατί δεν γίνεται από τα πρώτα λεπτά να φορτώνομαι με δύο φάουλ. Έτσι δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Κάθε επαφή σφυρίζεται φάουλ εδώ”.

Για την πρώτη νίκη της ομάδας του είπε πως “χρειαζόμασταν πάρα πολύ τη νίκη. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση και αυτό ήταν το θετικό στοιχείο. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε έτσι. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και τώρα θα πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στο επόμενο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Ρουντούπις”.

Αναφορικά με το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Λιθουανική ομάδα ο Ματέι Κρούσιτς τόνισε: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξουμε προσεκτικά και να έχουμε τον ίδιο ρυθμό με σήμερα”.

To Top