Κρόος: «Συγχαρητήρια σε όποιον καταφέρει να υπογράψει τώρα τον Κλοπ, μακάρι να πήγαινε στην Εθνική Γερμανίας»

Ο πολύπειρος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, βγάζει το καπέλο στον προπονητή της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ μετά την ανακοίνωση αποχώρησής του απ’ το Άνφιλντ.
Ο Τόνι Κρόος στον άλλο επαγγελματικό του ρόλο, ως αναλυτής ποδοσφαίρου στο podcast του «Einfach mal Luppen», μίλησε για την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν. Ο Γερμανός μέσος επαίνεσε τον συμπατριώτη του και συνεχάρη εκ των προτέρων όποιον μπορέσει να τον προσελκύσει μετά την αποχώρησή του από το Άνφιλντ!

«Συγχαρητήρια σε όποιον μπορεί να υπογράψει τώρα τον Κλοπ. Δεν είχες την αίσθηση ότι φαινόταν κουρασμένος τώρα. Δεν το είχες καταλάβει. Πολλοί του το πρότειναν πέρυσι όταν περνούσαν μια δύσκολη στιγμή. Ίσως πολλοί περίμεναν ότι θα έφευγε τότε. Αλλά έκανε μια κίνηση κυρίου και είπε: Θα τα φτιάξω ξανά και μετά θα σταματήσω», σχολίασε ο πολύπειρος μέσος της βασίλισσας» στο podcast που μοιράζεται με τον αδελφό του.

Ο παίκτης της Ρεάλ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον «Kloppo» και ανέφερε ότι θαυμάζει την πίστη του στις ομάδες του: «Τι μπορείς να πεις στον Kloppo; Αν και εργάζεται χρόνια στο εξωτερικό, οι έρευνες θα έλεγαν ότι είναι, μακράν, ο πιο δημοφιλής προπονητής στη Γερμανία και νομίζω ότι το ίδιο μπορεί να ειπωθεί τώρα στην Αγγλία. Αυτό σημαίνει κάτι. Η αναγνώριση που πήρε εκεί δεν είναι καν αρκετή για να περιγράψει τι έκανε.

Για όλους τους λάτρεις της Λίβερπουλ και του ποδοσφαίρου, ο Γιούργκεν Κλοπ είναι συνώνυμο με μια ορισμένη πίστη «όλα αφοσίωση, αγάπη για τον σύλλογο και επιτυχία. Τώρα είναι θρύλος στη Γερμανία, θρύλος στο Λίβερπουλ και στην Αγγλία».

Όσον αφορά το μέλλον του και την επιλογή να είναι προπονητής της Εθνικής Γερμανίας: «Αξίζει να πάρει αυτή την απόφαση μόνος του, είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος που αναγνωρίζει τις στιγμές. Αν πιστεύει ότι τώρα είναι η ώρα, τότε απλά : chapeau. Ως Γερμανοί ποδοσφαιρόφιλοι, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να τον πείσουμε να παίξει οποιοδήποτε ρόλο στην Γερμανία. Αυτό περιμένουμε με ανυπομονησία για πολλά πολλά χρόνια».

To Top