«Κρύβει παγίδες το ματς με τον Άρη»

O Στέφανος Καπίνο μίλησε για στο ματς με τον Άρη τονίζοντας ότι είναι ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες, ενώ πρόσθεσε πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι να διατηρήσει όσο μπορεί ένα αήττητο σερί. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Καπίνο στη Nova:

Για τη δουλειά που έγινε στη διακοπή του πρωταθλήματος:

«Σίγουρα η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά, όλες αυτές τις ημέρες που έλειπαν οι διεθνείς. Είχαμε δύο ατυχίες με τον Λάζαρο (Χριστοδουλόπουλο) και τον Λουκά (Βύντρα), αλλά και πάλι ήμασταν πλήρεις και δουλέψαμε πάρα πολύ καλά. Είμαστε έτοιμοι 100% για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το αν οι «πράσινοι» κάνουν μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα:

«Ναι, μετά και την νίκη στην Ξάνθη, έχουμε βρει τα πατήματα μας, είμαστε πολύ καλύτερα και ψυχολογικά και πιο έτοιμοι αγωνιστικά. Είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για τον αγώνα κόντρα στον Άρη:

«Σίγουρα όλοι οι αντίπαλοι είναι υπολογίσιμοι. Ο Άρης δεν είναι όπως παλιά, αλλά είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, η οποία θα έρθει εδώ για να παλέψει το παιχνίδι. Θα έρθει για να πάρει ότι καλύτερο, έχει νέο προπονητή και θα δώσει το 100%, ώστε να συνεχίσει πιο δυναμικά στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι κρύβει παγίδες, γιατί στον Άρη υπάρχουν νέοι παίκτες, οι οποίοι σίγουρα περιμένουν όλα τα παιχνίδια… Όμως σε αυτές τις αναμετρήσεις έχουν ένα έξτρα κίνητρο και θα δώσουν το 110% απέναντι σε εμάς. Αλλά είμαστε έτοιμοι και έχουμε τους παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτό το παιχνίδι».

Για το πού θα κριθεί το ματς:

«Είμαστε καλύτεροι ως ομάδα και αν βγάλουμε στο γήπεδο τα στοιχεία που έχουμε και αυτά που κάνουμε στην προπόνηση, τότε θα πάρουμε το παιχνίδι».

To Top