ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυβελίδης: “Είμαστε Άρης και πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε ματς…”

Ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος, Λεωνίδας Κυβελίδης, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για την εικόνα του Άρη, τις εμφανίσεις του ίδιου, αλλά και την επόμενη σεζόν. Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τον αγώνα: «Όπως έχω πει ξανά, όλα τα παιχνίδια είναι ίδια για εμάς. Είμαστε Άρης και πρέπει να κερδίζουμε. Το σημερινό είχε μία ιδιαιτερότητα, γιατί χάσαμε στον 1ο γύρο και παίζαμε στην έδρα μας για τελευταία φορά. Ήρθε τελικά η νίκη και αυτό είναι που μετράει».

Για την αφιέρωση του γκολ προς τα επίσημα του γηπέδου: «Ηταν η γυναίκα μου και ο γιος μου. Με βοηθάει πάντα. Εχει παρατήσει την δουλειά της για μένα και είμαι πολύ ευγνώμων».

Για το πως βλέπει ο ίδιος τις εξωαγωνιστικές εξελίξεις στην ομάδα: «Πάντα στην ζωή μου είμαι θετικός. Εύκολα ή δύσκολα θα γίνει η εκκαθάριση. Δεν μας απασχολεί άμεσα, αλλά ανησυχούμε και εμείς. Ο κ. Καρυπίδης δήλωσε ότι όλα πάνε καλά. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, διότι η Β’ Εθνική δεν έχει καμία σχέση με την Γ’ Εθνική. Αν είμαστε συνεπείς και σοβαροί, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για την φετινή του παρουσία και τα σημαντικά γκολ που έχει πετύχει: «Το διάστημα που έχω αγωνιστεί, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα γκολ και τις εμφανίσεις μου. Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι.Δουλεύω κάθε μέρα περισσότερο. Να έχω το κεφάλι μου κάτω και να βοηθάω την ομάδα μου όποτε χρειαστεί».

Για την φετινή χρονιά του Άρη: «Το ξεκίνημα ήταν πολύ βασικό. Κάναμε κάποιες συνεχόμενες νίκες και  χρονιά κύλησε πολύ ομάδα. Δεν πρέπει όμως να επαναπαυόμαστε. Σε έναν μήνα οφείλουμε με την προετοιμασία να πιάσουμε δουλειά και να παλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι».

Για το πως βλέπουν οι ίδιοι οι παίκτες την κατάσταση στην ομάδα: «Στον Φίλωτα ο κ. Καρυπίδης μπήκε στα αποδυτήρια και μας ξεκαθάρισε την κατάσταση. Δεν πρέπει να λέμε πολλά λόγια.Τα αποτελέσματα θα μιλήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες».

To Top