ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυβελίδης: «Η διαφορά θα μεγαλώσει και άλλο…»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Λεωνίδας Κυβελίδης μίλησε για την φετινή πορεία των «κιτρινόμαυρων». Αναφέρθηκε στην χθεσινή νίκη με τον Καμπανιακό, στο μεγάλο και πλούσιο ρόστερ που έχει ο Άρης αλλά και στην διαφορά των 10 βαθμών που έχει πάρει από τον δεύτερο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arenafm 89,4:

Για το μεγάλο ρόστερ που έχει ο Άρης: «Όποτε δεν πάει καλά ένας, υπάρχει κάποιος άλλος, για αυτό έχουμε τόσο μεγάλο ρόστερ. Έτσι είναι μεγάλες και καλές ομάδες. Είναι πολυτέλεια για κάθε ομάδα να έχει καλούς παίκτες στον πάγκο και συνήθως οι αλλαγές καθορίζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού».

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Καμπανιακό: «Μέχρι το 70’ δεν ήμασταν τόσο καλοί, λίγο η κούραση, λίγο η πίεση του αποτελέσματος, λίγο ο εκνευρισμός από κάποιες αποφάσεις του διαιτήτή αλλά ευτυχώς μετά πήγαν όλα καλά και πήραμε ακόμα μια νίκη».

Αναφορικά με την μεγάλη διαφορά που έχουν από τον δεύτερο: «Είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα να έχουμε ήδη 10 βαθμούς διαφορά, αλλά όπως έχω ξαναπεί θεωρώ ότι αυτή η διαφορά θα μεγαλώσει περισσότερο μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε αλλά αυτό το πλεονέκτημα πρέπει να μας λύσει τα πόδια».

Για το γεγονός ότι είναι αναπληρωματικός στην Γ’ Εθνική: «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει, από εκεί και πέρα υπάρχει ένας προπονητής που είναι δίκαιος και αυτός αποφασίζει. Εγώ όπως είδατε είμαι πάντα έτοιμος να προσφέρω όποτε μου ζητηθεί. Κάνω υπομονή, δουλεύω και όποτε μπαίνω προσπαθώ να τα δίνω όλα».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην άνοδο και την πρώτη θέση αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια για το πρεστίζ και την ιστορία της ομάδας, αλλά και για μας».

To Top