ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυβελίδης: «Θέλω να κερδίσω μία θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν»

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Βυζάντιο και αναφέρθηκε τόσο στη σημερινή του εμφάνιση, όσο και στην επόμενη σεζόν. Αναλυτικά όσα είπε ο σκόρερ των δύο τερμάτων του Άρη: 

Για τον αγώνα: «Ηταν ένα παιχνίδι το ίδιο σημαντικό με τα υπόλοιπα. Κοιτάμε από την αρχή να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε διάθεση και όρεξη, αλλά δεν ήμασταν προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, μαζί με τα οφσάιντ που δόθηκαν. Στο δεύτερο συνεχίσαμε με ρυθμό, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις κάναμε γκολ».

Για την φετινή του χρονιά και αν ήταν όπως την περίμενε: «Από την αρχή, όπως κάθε παίκτης, ήθελα να παίζω. Ηρθα για να αγωνιστώ. Η ομάδα πήγαινε καλά, ο ο προπονητής με έβαζε όποτε θεωρούσε σωστό. Ο Αντώνης πάει εξίσου καλά. Εγώ θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, για να κερδίσω μία θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς».

Για τις περιπτώσεις που αγωνίστηκε στις πλευρές της επίθεσης και όχι στην κορυφή: «Το σκεπτικό του προπονητή είναι πιο πολύ να μπαίνω μέσα στην περιοχή, για να υπάρχουν περισσότεροι μέσα. Οποτε το κάνω, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό»

To Top