ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυβελίδης: “Νιώθω ενθουσιασμένος που αγωνίστηκα στον Άρη”

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του Άρη, Λεωνίδας Κυβελίδης, αναφέρθηκε στους λόγους που αποχώρησε από τους «κίτρινους», αλλά και στο μέλλον της καριέρας του.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για την αποχώρησή του από τον Άρη: «Έχουμε συνηθίσει σε αυτές τις καταστάσεις. Οι ποδοσφαιριστές έρχονται και φεύγουν. Έτσι και εγώ αποχωρώ από τον Άρη. Νιώθω ενθουσιασμένος που αγωνίστηκα σε μια μεγάλη ομάδα και πρόσφερα, ώστε ν΄ ανέβει κατηγορία. Πλέον, χωρίζουν οι δρόμοι μας, αλλά δεν κρατώ κακία και εύχομαι να πετύχει τους στόχους της».

Για την πρόσφατη επικοινωνία του με τον Νίκο Αναστόπουλο: «Ήταν απόφαση προπονητή να μη συνεχίσω. Με ενημέρωσε ότι δεν με υπολογίζει, τον ευχαρίστησα για τη συνεργασία και αυτό ήταν όλο. Δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω λεπτομέρειες για τους λόγους που δεν με είχε στα πλάνα του. Ακουγόταν ότι θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ. Θεωρώ ότι βάσει της παρουσίας μου θα παρέμενα. Δεν περίμενα να φύγω, αλλά τα πράγματα δεν τα υπολογίζεις πάντα, όπως εσύ θες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ο καθένας έχει το σκεπτικό του. Στη ζωή αλλού σε απορρίπτουν και αλλού σε αποδέχονται. Δεν βρίσκω λόγο να εκφράσω παράπονα».

Για την πιθανότητα μεταγραφής του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς: «Δεν έχω υπογράψει, επομένως, δεν μπορώ ν΄ ανακοινώσω κάτι επίσημα. Απλά έχω μιλήσει με τον κ. Καλαϊτζίδη και μπορώ να πω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο».

To Top