ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

PRESSARIS-Αποστολή-Κυβελίδης: “Τα πάντα γι αυτή την ομάδα! Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο…”

O Λεωνίδας Κυβελίδης μπήκε στο παιχνίδι μόλις ο Άρης είχε δεχτεί το γκολ και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων πέτυχε το νικητήριο τέρμα.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο επιθετικός των “κιτρινόμαυρων” μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού:

Για το γκολ που πέτυχε: «Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με τος Αμπελόκηπους είχα μία φάση στην πρώτη επαφή, αλλά δεν σκόραρα. Σήμερα το κατάφεραν και ήταν πιο πολύτιμο. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αρκεί να τα τελειώνουμε από νωρίς».

Για το γεγονός ότι η ισοφάριση για το Αγιονέρι ήρθε δευτερόλεπτα πριν την είσοδο του στο ματς και πως ένιωσε: «Είναι δύσκολη η στιγμή της αλλαγής. Από εκεί και πέρα φάνηκε ότι είμαστε μία καλή και μεγάλη ομάδα. Ολοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε έτοιμοι, είτε παίζουμε ένα λεπτό είτε 90. Πρέπει να δίνεις τα πάντα για αυτή την ομάδα».

Για το δυνατό παιχνίδι των αντίπαλων στόπερ:«Εχει ιδιαιτερότητες το πρωτάθλημα. Μπορεί να είμαστε ερασιτέχνες, αλλά στην ουσία είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις συνθήκες».

Για το πως θα έρχονται πιο εύκολα οι νίκες για τον Άρη: «Το αντίδοτο είναι να τελειώνεις τα παιχνίδια νωρίς, ώστε οι αντίπαλοι να εγκαταλείπουν την σκέψη ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από το ματς».

To Top