ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυβελίδης: “Mέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα έχουμε ξεφύγει…”

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη ,Λεωνίδας Κυβελίδης μίλησε για το παιχνίδι με την Κοζάνη και την δύσκολη νίκη με 1-0, ενώ αναφέρθηκε και στην γενικότερη εικόνα των «κιτρίνων» την φετινή χρονιά. Τόνισε ότι η ομάδα θα έχει πάρει ήδη μεγάλη διαφορά μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και σχολίασε ότι ο Άρης ετοιμάζεται ήδη για την Β’ Εθνική.

Τα όσα είπε στον ArenaFM 89.4 ο Λεωνίδας Κυβελίδης:

Για τα παιχνίδι με την Κοζάνη: «Έτσι πως εξελίχθηκε ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν δύσκολο γιατί είχαμε τρία παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα και μας βγήκε η κούραση. Σε σχέση με άλλες ομάδες που παίξαμε δεν είχε ποιότητα να βγει στην αντεπίθεση, αλλά ήταν μια καλά οργανωμένη αμυντικά ομάδα. Αυτό μας δυσκόλεψε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε καλό pasing game λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου».

Για το γεγονός ότι έχει ήδη ξεφύγει ο Άρης: «Όσο συνεχίζουμε έτσι, θα ανεβαίνει και η απόδοση μας. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και θεωρώ ότι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου , θα έχουμε ξεφύγει αρκετά. Η ομάδα ετοιμάζεται και για την Β’ Εθνική. Το έχει δηλώσει και ο προπονητής μας, για να μην υπάρχουν του χρόνου σαρωτικές αλλαγές. Θα χτιστεί ένας κορμός και του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι για να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Για τις αλλαγές και το βάθος που υπάρχει στον φετινό Άρη: «Φέτος τα περισσότερα παιχνίδια τα κερδίζουν οι παίκτες που μπαίνουν ως αλλαγή. Για αυτό είμαστε τόσοι πολλοί παίκτες, υπάρχοι μεγάλο ρόστερ με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πολλές φορές οι αλλαγές αποδίδουν καλύτερα».

Για τον κόσμο του Άρη: «Τι να πω για τον κόσμο του Άρη, είναι πρωτόγνωρο για μένα. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και εμείς από την μεριά μας να κάνουμε τα πάντα για κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και να προσπαθούμε να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και από την ομάδα και από το κλίμα και όσο περνάει ο καιρός θα είμαι όλο και καλύτερος. Έχω να δώσω πολλά στην ομάδα».

Για τον Αναστόπουλο: «Πρώτη φορά συνεργάζομαι, είναι πάντα με τους παίκτες . Είναι φοβερός, σου κάνει παρατηρήσεις για να σε βελτιώσει και όχι να σου μειώσει. Είναι δίκαιος , παίζουν όλοι και για αυτό υπάρχουν τόσες αλλαγές. Είναι πολύ τυπικός σε αρκετά θέματα και κυρίως με τα θέματα πειθαρχίας. Όσο καλός είναι με μας μέσα στο γήπεδο είναι πολύ απαιτητικός στα προγράμματα . Ούτε ονόματα ούτε τίποτα. Άμα κλείσει η πόρτα τους λεωφορείου δεν ξανά ανοίγει. Πάντα υπάρχει πρόγραμμα και όλοι πρέπει να το ακολουθούμε».

To Top