Κυβερνήτης Τόκιο: «Καμία σκέψη για ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων»

Μπορεί πλέον ο κορονοϊός να έχει χαρακτηριστεί ως πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αλλά όπως αναφέρει η κυβερνήτης του Τόκιο, Γιουρίκο Κόικε, τόνισε πως δεν υπάρχει καμία σκέψη για ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο κορονοϊός έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη με τις γνωστές επιπτώσεις σε όλα τα αθλητικά συμβάντα. Το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός για το 2020 είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο και πλέον υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το αν θα διεξαχθούν κανονικά.

Από την πλευρά της η κυβερνήτης του Τόκιο, Γιουρίκο Κόικε, μιλώντας στην Koydo News τόνισε πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα σχέδια για μετάθεση των Αγώνων που αρχίζουν στις 24 Ιουλίου.

Οσον αφορά την ιαπωνική κυβέρνηση, ο εκπρόσωπος της, Γιοσιχίντε Σούγκα, ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή στον προγραμματισμό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 και δεν υπάρχει λόγος να σημειωθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ιαπωνία λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.

Ο Σούγκα τόνισε πως ομάδα εμπειρογνωμόνων ανέφερε πως δεν υπήρξε εκρηκτική εξάπλωση του ιού στην Ιαπωνία, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει ανάγκη για παραπάνω μέτρα αυτή την στιγμή.

To Top