ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυζερίδης: «Έχω ραντεβού με Καρυπίδη για τον Αρη»

Ο Νίκος Κυζερίδης ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την επικοινωνία που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη και την πιθανότητα να αναλάβει πόστο στον Άρη.

Όσα είπε ο Νίκος Κυζερίδης στον ArenaFM 89.4:

«Εδώ είμαι ναι κανονικά, στην Θεσσαλονίκη. Θα παίξω μπάλα για δεύτερη φορά. Δεν το χάνω με τίποτα. Μιλήσαμε με τον κ.Βένο και αφού είμαι εδώ δεν το χάνω με τίποτα. Οι γιατροί δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Είναι τα πάντα για μένα, είναι η ζωή μου, με το που πατάω στο χορτάρι νιώθω άλλος άνθρωπος. Θα μείνω μέχρι τις 28 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα έγινε μια επικοινωνία με τον κ.Καρυπίδη, δεν γίνεται να έρθω στην Ελλάδα και να μην μιλήσω μαζί του και για τον Άρη και για πολλά ακόμα θέματα. Αν όλα πάνε καλά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι καλό. Ο άνθρωπος μου είπε ότι με το που γυρίσει θα έχουμε μια συνάντηση, την Πέμπτη ή την Παρασκευή για να συζητήσουμε. Δεν ξέρω τι θα βγει από αυτό και εγώ δεν θέλω να λέω μεγάλα πράγματα, γιατί πρώτος θα στεναχωρηθώ εγώ. Το θέλω πάντως πάρα πολύ, το ποδόσφαιρο και ο Άρης είναι η ζωή μου, τέτοια αγάπη δεν έχω πάρει από πουθενά. Μακάρι να μπορούσα να συνεργαστώ με τον Άρη αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Αν οι συνθήκες και όλα το επιτρέψουνε, γιατί όχι και εγώ να μην βάλω ένα λιθαράκι».

To Top