ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυζερίδης: “Επιστρέφω στην Ελλάδα! O Νταρίντα στην ιδανική ηλικία, παίζει άνετα στον Άρη, επιτυχία εάν τον πάρει!”

O πρώην αρχηγός του Άρη Νίκος Κυζερίδης μίλησε για όλους και για όλα στον Flash 99,4 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-PRESS”.

Αποκάλυψε το πιθανό ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ελλάδα, σχολίασε πώς οι Γερμανοί αντιμετώπισαν τον αποκλεισμό τους, αναφέρθηκε στις συνθήκες που πρέπει να υπάρχον στο ποδόσφαιρο, μίλησε για τη δύναμη ψυχής και το πρόβλημα υγείας που πέρασε και βγήκε νικητής. Φυσικά αναφέρθηκε στον Άρη και στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρη ο Νταρίντα!

Αναφερόμενος στην Γερμανία και στον αποκλεισμό όπως είπε: “Η Γερμανία είναι περήφανος λαός,μετά το αποτέλεσμα αυτό έχουν βάλει το κεφάλι κάτω και προσπαθούν να δουν την επόμενη μέρα. Έχουν αποχωρήσει πλέον παίκτες που ήταν σημαίες για τα Πάντσερ και είναι δύσκολο το φορτίο που έχουν αναλάβει οι νέοι. Αναφέρθηκε επίσης στον προπονητή : Με κάνει εντύπωση για τον προπονητή αφού έχει έρθει με τις καλύτερες προυποθέσεις, ίσως να φταίνε και οι λάθος επιλογές των παικτών. Η Γερμανία αυτή την στιγμή έχει ανάγκη από κάποιους παίκτες να σηκώσουν το βάρος”.

Αναφέρθηκε επίσης και στις δυσκολίες των οικονομικών συνθηκών: Δύσκολες οι συνθήκες να κρατηθεί μια ομάδα στο Γερμανικό πρωτάθλημα.

Στην ερώτηση για τον Νταρίντα και την μεταγραφή του στον Άρη είπε: “Τον έχω δει τον συγκεκριμένο παίκτη, είναι στην καλύτερη ηλικία που μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Είναι ένας έμπειρος παίκτης και θα είναι μεγάλη επιτυχία να για τον Άρη να τον αποκτήσει. Στην Ελλάδα έχουμε μπερδέψει τα ταλέντα με τους φτασμένους παίκτες ,είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτό”.

Για τον Άκη Μάντζιο και πρώην συμπαίκτη του: “Ο Άκης Μάντζιος είναι ένας καλός προπονητής και κάλος άνθρωπος. Δικαιολογημένα είχε τα… ρεκόρ που είχε και μπράβο του”.

Για τον Άρη είπε: “Είναι πολύ άσχημο να αλλάζουμε προπονητές με το παραμικρό δεν θα οδηγήσει πουθενά αυτό, δεν κρατείται έτσι μια ομάδα”.

Σε ότι αφορά το θέμα του Μαντσίνι: “Είναι ένας καλός παίκτης που παίρνει την ομάδα στις πλάτες του και από την στιγμή που ο πρόεδρος του έδωσε ένα καλύτερο συμβόλαιο ο παίκτης πρέπει να το σκεφτεί”.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

To Top