ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυζερίδης: «Πλέον, έχω χιλιάδες αγγέλους μαζί μου»

Ο Νίκος Κυζερίδης, ήταν για μία ακόμα φορά συγκλονιστικός. Ο παλαίμαχος άσος των «κιτρινόμαυρων» άνοιξε την καρδιά του, ευχαριστώντας όσους στάθηκαν και συνεχίζουν να στέκονται στο πλευρό του. Η παρουσία του και μόνο, στο φιλικό ανάμεσα στους βετεράνους του Άρη και της Λάρισας, αποτελεί το υπέρτατο κίνητρο για να αποδειχθούν ελάχιστα τα 2.000 εισιτήρια (5 ευρώ έκαστος) που έχουν τεθεί προς κυκλοφορία.

Αναλυτικότερα, ο άλλοτε αρχηγός του Άρη, έδωσε το στίγμα της τωρινής κατάστασης της υγείας του, επιβεβαιώνοντας τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη, μέσω του Arena FM 89,4: «Αυτή τη στιγμή είμαι καλά, πολύ καλά. Ναι είναι πραγματικότητα, θα έρθω. Περιμένω τις τελευταίες λεπτομέρειες για να δω την ώρα, την μέρα. Πιθανόν, ακόμα και από το Σάββατο».

«ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ»

Η διάθεση του να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Άρη σε αυτό το φιλικό παιχνίδι, δεδομένη. Ο Νίκος Κυζερίδης, ονειρεύεται αυτή τη στιγμή και δεν το έκρυψε: «Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι η στιγμή που θα περπατήσω τα σκαλιά της εισόδου στο Χαριλάου. Ίσως να μην πήγα από αρρώστια, αλλά θα πάω από… καρδιά! Είχα μία πολύ έντονη συζήτηση με τον γιατρό μου, που έδωσε σήμερα (σ.σ. χθες) το τελικό “ΟΚ”. Η αγάπη του κόσμου είναι η καλύτερη θεραπεία, ακόμα και από αυτή που μου δίνει ο ίδιος, μου τόνισε. Κάθε άνθρωπος έχει έναν άγγελο προστάτη. Εγώ, έχω πλέον, χιλιάδες αγγέλους».

«ΖΩ ΓΙ” ΑΥΤΟΥΣ»

Οι λέξεις είναι πολύ «φτωχές» για να περιγράψουν τα συναισθήματα του παλαίμαχο άσου, για την αγάπη του κόσμου: «Ο γιατρός μου είπε ότι είναι ευτυχία, αλλά πρέπει να προσέχω πολύ. Καμία φορά οι συγκινήσεις μπορεί να σε στρεσάρουν έντονα. Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα και αυτούς που δεν θα έρθουν, μέσα από την καρδιά μου. Παλιά η ζωή μου μετά την οικογένεια μου, ήταν το ποδόσφαιρο, πλέον είναι αυτοί όλοι οι άνθρωποι».

To Top