Κυκλοφορούν τα διαρκείας, αναμονή στην ΠΑΕ για… φρέσκο χρήμα!

Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη. Από σήμερα μέχρι και τις 19 του μηνός έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους οι περσινοί κάτοχοι και θα ανοίξει η διαδικασία και για τις υπόλοιπες θέσεις.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 7 Ιουλίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο Κλεάνθης Βικελίδης για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας χωρίζεται σε τρεις περιόδους:

1η ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την έναρξη διάθεσης έως 19 Ιουλίου 2014

Κατά την περίοδο αυτή θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης των θέσεών τους οι περσινοί κάτοχοι εφόσον το επιθυμούν με την τιμή της προσφοράς (παράλληλα θα γίνεται ελεύθερη πώληση για τις υπόλοιπες θέσεις –επίσης- με την τιμή της προσφοράς).

2η ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από 20 Ιουλίου 2014 έως 2 Αυγούστου 2014

Κατά την περίοδο αυτή θα ισχύει η ελεύθερη αγορά θέσεων με την τιμή της προσφοράς.

3η ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από 3 Αυγούστου 2014 κι έπειτα

Κατά την περίοδο αυτή θα ισχύει η ελεύθερη αγορά θέσεων χωρίς την τιμή της προσφοράς.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 με την τιμή προσφοράς έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 χωρίς την τιμή της προσφοράς έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Football League, τον πρώτο εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου, καθώς και ένα φιλικό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν 10% έκπτωση στις αγορές τους από το ARIS MEGASTORE.

Ειδικά για τη Θύρα 7 και μόνο θα έχουν δικαίωμα αγοράς-ανανέωσης εισιτηρίου διαρκείας μόνο οι περσινοί κάτοχοι.

Εταιρικά εισιτήρια διαρκείας διατίθενται σε όλες τις Θύρες του γηπέδου με την έκδοση σχετικού τιμολογίου. Για την έκδοση του τιμολογίου οι εταιρείες θα πρέπει να ενημερώνουν σχετικά πριν από την αγορά τους.

Για τους γονείς που θέλουν να έχουν το παιδί τους δίπλα τους σε κάθισμα θα γίνεται έκπτωση 50% για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Το παιδικό εισιτήριο αφορά παιδιά ηλικίας έως 14 ετών, δηλαδή γεννηθέντες από 01/01/2000 κι έπειτα, με την προσκόμιση του ανάλογου πιστοποιητικού.

Το εισιτήριο για τα ΑΜΕΑ (αμαξίδια) και τους συνοδούς τους παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μέχρι εξαντλήσεως των ειδικών θέσεων στη Θύρα 7.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται από το ARIS MEGASTORE, επί της οδού Αλεξ. Παπαναστασίου, Δευτέρα 09:30-15:30, Τρίτη 10:00-14:00 & 17:00-21:00, Τετάρτη 09:30-15:30, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-14:00 & 17:00-21:00 και Σάββατο 10:00-15:30.

Απαραίτητη είναι η προσκόμιση του δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τόσο για αυτούς που θα ανανεώσουν όσο και για τους νέους κατόχους.

Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας θα γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (www.arisfc.gr).

Σε περίπτωση απώλειας του εισιτηρίου διαρκείας ο κάτοχος έχει την υποχρέωση να ενημερώσει έγκαιρα το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, προκειμένου να προχωρήσει στην ακύρωση του απολεσθέντος εισιτηρίου διαρκείας και στην επανέκδοσή του. Το κόστος ανέρχεται στα 5€ και επιβαρύνει τον κάτοχό του.

Σε περίπτωση απώλειας του εισιτηρίου διαρκείας κατά την ημέρα τέλεσης του αγώνα ο κάτοχος θα μπορεί να προμηθευτεί προσωρινό εισιτήριο από το ARIS MEGASTORE, επί της οδού Αλεξ. Παπαναστασίου, το οποίο θα παραμένει ανοιχτό έως και 15 λεπτά από την έναρξη του αγώνα, προσκομίζοντας το δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας. Το κόστος επανέκδοσης ανέρχεται στα 5€ και επιβαρύνει τον κάτοχό του.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μετρητά από το ARIS MEGASTORE.

Με πιστωτική κάρτα από τα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-313490.

To Top