Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το φιλικό με τις θρυλικές μορφές

Αρχίζει αύριο (Παρασκευή 23 Νοεμβρίου) η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα των Ελλήνων και  Ξένων παλαιμάχων του μπάσκετ,που θα πραγματοποιηθεί στο Παλαί ντε Σπορ την προσεχή Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 € και τα έσοδα θα δοθούν στο Σύλλογο Φίλων Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες «Άγιος Δημήτριος», πρώην ΚΕΠΕΚ Αγίου Δημητρίου.

Η διάθεσή  τους θα γίνεται από τα ακόλουθα σημεία:

1) Αναπτυξιακή Εταιρεία του ΕΕΘ « Ο Σύμβουλος του Επαγγελματία», Αριστοτέλους 27

2) Πρακτορείο Προπό « ΚΛΑΔΗΣ», Τσιμισκή 15

3) Πρακτορείο Προπό « ΤΣΕΝΤΟΣ», Ίωνος Δραγούμη 43

4) Πρατήριο υγρών καύσιμων JETOIL, Βασ. Όλγας 179

Την ήμερα του αγώνα εισιτήρια θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Ο αγώνας των παλαιμάχων του μπάσκετ εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Τον διοργανώνουν  ο Σύλλογος  Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Οι παλαίμαχοι που θα συμμετάσχουν, είτε έχουν αγωνιστεί στις 3 μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ),είτε έχουν παίξει ως αντίπαλοι στα μεγάλα παιχνίδια του ελληνικού και των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στις δεκαετίες του 1980-1990 την χρυσή για το μπάσκετ περίοδο.

Πρόκειται για θρυλικές μορφές του μπάσκετ, η παρουσία των οποίων συνέπεσε με τις ενδοξότερες στιγμές του αθλήματος, στη Θεσσαλονίκη.

Στο παρκέ του Παλαί ντε σπορ θα πατήσουν για άλλη μια φορά ο ο Κένεθ Μπάρλοου, ο Ντέιβιντ Ρίβερς, ο Ρολάντο Μπλάκμαν, ο Μπίλι Βάρνερ, ο Μάικλ Τζόουνς, ο Χουάν Αντόνιο Μοράλες, ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, ο Μάριο Μπόνι, ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο Στηβ Μπάκναλ, ο Ντορόν Τζάμσι, Κλιφ Λέβινγκστον, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Γιώργος Μπαλογιάννης, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Νίκος Μπουντούρης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Παναγιώτης Λιαδέλης, ο Νίκος Φιλίππου, ο Βασίλης Λυπηρίδης, ο Λευτέρης Κακιούσης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Τσέκος και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης. Την ομάδα των ξένων θα κοουτσάρουν ο Ντούσαν  Ίβκοβιτς και ο Σβι Σερφ, ενώ την ομάδα των Ελλήνων ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

 

 

 

 

To Top