ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Άρης – Μπεσίκτας! Έκπτωση στους κατόχους διαρκείας

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε πως βρίσκονται ήδη προς διάθεση τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με την Μπεσίκτας το απόγευμα του Σαββάτου και υπάρχει έκπτωση 5 ευρώ στους κατόχους διαρκείας.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας προσφέρει ευκαιρίες για ταμείο! Στο Foxbet.gr θα βρείτε πλούσια ρεπορτάζ, στατιστικά, σύγκριση αποδόσεων, προγνωστικά, αλλά και μία πληρέστατη σελίδα για Live Betting με προτάσεις από τους συντάκτες.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Η Άρης Κ.Α.Ε. σας ενημερώνει ό,τι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (24/09, 19:00) με την τουρκική Basiktas, στο «Nick Galis Hall».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται (με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητάς και του ΑΜΚΑ τους) από την ARIS BC Boutique “The Legend Store” καθημερινά από τις 12:00 ως τις 20:00 και ηλεκτρονικά μέσω της VIVA, στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/nick-galis-hall/aris-bca-besiktas-bc/.

Οι τιμές:

Θύρες 1-4-5-6-7-8-9-10: 10 ευρώ

Θύρες 2-3 Gold: 15 ευρώ

Παιδικό: 5 ευρώ (6 ως 12 ετών)

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν έκπτωση 5 ευρώ. Η έκπτωση είναι δυνατή για όσους προμηθευτούν το εισιτήριό τους από την ARIS BC Boutique “The Legend Store” και όχι μέσω της VIVA, λόγω μη σχετικής δυνατότητας στην ηλεκτρονική αγορά”.

To Top