«Κυνηγάει» και τον ΠΑΟΚ (4η θέση) για τα πλέι οφ

Ο δρόμος για τα πλέι οφ δεν είναι εύκολος, έχει «αγκάθια», αλλά παραμένει ανοικτός. Τα… αγκάθια έχουν να κάνουν και με τρεις ομάδες που κυνηγάει η ομάδα του Μανουέλ Μασάδο και βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Το χθεσινό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ έληξε ισόπαλο με 1-1, ένα αποτέλεσμα που, μάλλον, βολεύει τους «κίτρινους», οι οποίοι μείωσαν την απόσταση στους έξι πόντους. Η ΑΕΚ έχει 42 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ μετά τη σημερινή ισοπαλία (1-1) στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό έχει 43 βαθμούς. Η ομάδα της Πελοποννήσου έφτασε στους 38 και ο Άρης ανέβηκε στους 36. Πλέον ο Άρης «κυνηγάει» και τον ΠΑΟΚ (4η θέση), με το ενδιαφέρον βέβαια, να στρέφεται πρωταρχικά στις δικές του επιδόσεις στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Είναι δεδομένο οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πανηγυρίσουν και τις πέντε νίκες με Πανιώνιο εντός, Παναθηναϊκό εκτός, Αστέρα Τρίπολης εντός, Παναιτωλικό εκτός και Κέρκυρα την τελευταία αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτοί είναι οι αντίπαλοι με την σειρά του προγράμματος που πρέπει ο Άρης να κερδίσει με όποιο κόστος. Η θεωρία λέει ότι τα δύο πιο δύσκολα ματς είναι τα εκτός έδρας, με τον Παναθηναϊκό σε δύο εβδομάδες και τον Παναιτωλικό στην προτελευταία αγωνιστική. Τα σενάρια και οι υπολογισμοί πολλοί. Όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης οφείλει αρχικά και κάνει το 5Χ5, θα περιμένει τα άλλα αποτελέσματα και στο τέλος θα κάνει το ταμείο του.

 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

To Top