Κυνηγάει κι άλλα ρεκόρ ο Κέιν με την Μπάγερν Μονάχου

Ο Χάρι Κέιν, δήλωσε ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή στην Γερμανία, καθώς στοχεύει να καταρρίψει πολλά ρεκόρ με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, μετά το νέο χατ-τρικ που σημείωσε στην εμφατική νίκη επί της Μάϊντς με 8-1!

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας έγινε ο πρώτος παίκτης που σημείωσε τέσσερα χατ-τρικ στην πρώτη του σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, καθώς οι πρωταθλητές μείωσαν την διαφορά από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν στους επτά βαθμούς.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει πετύχει 36 γκολ για την Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις αυτήν την σεζόν και κατέρριψε το ρεκόρ του θρυλικού, Ούβε Ζέλερ, για τα περισσότερα γκολ σε ντεμπούτο στην Μπουντεσλίγκα (30 τέρματα).

Ο Κέιν πλησιάζει επίσης στην κατάρριψη του ρεκόρ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν της Μπουντεσλίγκα, καθώς ο Πολωνός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, ολοκλήρωσε την σεζόν 2020-21 με 41 γκολ.

«Απολαμβάνω αυτό το συναίσθημα, απολαμβάνω να παίζω κάθε ματς για τον σύλλογο», είπε ο Κέιν στους δημοσιογράφους το Σάββατο όταν ρωτήθηκε πώς ένιωθε να σπάει τα ρεκόρ στη Γερμανία και πρόσθεσε:

«Απομένουν πολλά παιχνίδια, ελπίζω να σπάσω το ρεκόρ (30 γκολ) σίγουρα. Ο κόσμος περιμένει από εμένα να σκοράρω γκολ και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω. Η Λεβερκούζεν είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν».

To Top